Рекламна агенция Медия Дизайн предлага богат асортимент от реклами за брандиране на обекти – светещи и несветещи табели, винили с атрактивни рекламни графики и фолио. Брандирането на обекти е много популярно и все повече се използва за заведения, магазини, офиси, хотели. Стилна имиджова реклама, с която компаниите брандират офисите, например, са светещи и несветещи рекламни букви от неръждавейка или плексиглас. С надписи или графики от фолио често се облепят търговски обекти, с цел да се промотират продукти.

Външна светеща реклама за Светещи обемни букви с алуминий за хотел Jagerhof Plovdiv - Брандиране на обекти
Винилна реклама и табела за Dekom - Брандиране на обекти
Лого и надписи от фолио за витрина на бутикова пекарна. - Брандиране на обекти
Светеща табела с LED за Reward Gateway, Пловдив

С какви реклами брандираме обекти?

Табелите са тип реклама, който е подходящ за брандиране на заведения или магазини. В Рекламна агенция Медия Дизайн изработваме светещи и несветещи табели от плексиглас или винил с фини алуминиеви профили. Рекламните табели за брандиране на интериори са предназначени за гледане отблизо. Благодарение на прецизната в детайли сглобка, техният отличен вид е гарантиран. Голямо предимство е, че в брандираните със светещи табели обекти се създава изключително приятна обстановка за клиентите.

При брандирането на обекти, за интериори, най-често се използват обемни букви със задно осветяванебукви от инокс или релефни букви. Тези рекламни букви изглеждат стилно и елегантно като създават впечатление на надежден партньор. Изискани заведения и ресторанти, както много компании, използват брандирането с рекламни букви и лого в подкрепа на своя имидж.

Предимства на брандирането на обект:

✓ Създава се фирмена идентичност
✓ Добър начин да се откроите от конкуренцията
✓ Рекламните изделия е изработват с висок клас материали
✓ Спомага се визуалната комуникация
✓ Гаранция на всяко рекламно изделие

Надписи от фолио – могат да се видят върху почти всяка витрина на магазините. Най-често се използват за промотиране на актуални промоции на продукти. Надписите и графиките от фолио предават рекламното послание по атрактивен начин, благодарение на все по-креативни дизайни. Освен че привличат внимание, рекламите от фолио са с ниска и достъпна цена, изработват се бързо и са трайни. Препоръчват се дори за брандиране на обекти, които често сменят визията на витрините си, понеже фолиото се премахва бързо и лесно се заменя с ново.

По-евтина алтернатива на табелите за интериорна реклама са рекламните винили. Най-често графиките, отпечатани върху тях представят продукти и търговски марки. За изработката на винилни реклами използваме винил 3M Panagraphics, който дава възможност за отлично качество на отпечатаните изображения. Най-често се използват за брандиране на интериори на заведения и магазини.

Декоративни елементи за стени, изработени от бонд в спортен комплекс Сила, Пловдив, контражурно светене
Брандиране на шоурум Врати Expert - несветеща табела с лице от винил -

Широка гама фолио за реклама

Рекламна агенция Медия Дизайн е оторизиран производител на световния лидер 3M. При брандирането с рекламни надписи и графики Медия Дизайн използва изцяло 3M фолио: фолио за рязане и печат, транслуцентно фолио, витражно фолио, светлоотразително фолио, ламиниращо фолио, фолио за защита и затъмняване на стъкла, архитектурно фолио с текстури и други.

Според предназначението на всяка реклама се определя и видът на самозалепващото фолио. От значение е къде ще се лепи рекламата, дали ще се постави отвън или отвътре, ще има ли някакъв допълнителен ефект. За матиране на витрини и стъкла, например, се използва специализирано витражно фолио – текстурирано, с различни ефекти или печатано. 

При облепянето на светещи реклами – табели, обемни букви и тотеми, се залепва полимерно транслуцентно фолио, което не променя цвета си при светене. Използването на 3M самозалепващо фолио според спецификата на всеки проект е допълнителна гаранция за здравинатаиздръжливостта и отличния вид на рекламните надписи.

Защо да брандирам обекта си?

Брандираният обект привлича внимание, откроява се и промотира Вашата дейност. Стилната и тематична визия вдъхва доверие у клиентите.

Колко струва брандирането на обект?

Брандирането може да се осъществи с надписи от фолио, рекламни винили, интериорни и екстериорни табели и обемни букви. Благодарение на богатия избор от рекламни изделия, Вие имате възможност да създадете открояваща се визия за Вашия обект. Ще получите индивидуална ценова оферта, според избрания от Вас дизайн.

Кой може да брандира моя обект?

Екипът на Рекламна агенция Медия Дизайн разполага с дизайнери, които да създадат подходяща рекламна визия за Вашия бизнес и професионалисти с дългогодишен опит в направата и инсталацията на всякакъв вид рекламни изделия.