Цялостно брандиране на обекти

Рекламна агенция Медия Дизайн предлага богат асортимент от реклами за брандиране на обекти – светещи и несветещи табели, винили с атрактивни рекламни графики и фолио. Брандирането на интериори е много популярно и все повече се използва за заведения, магазини, офиси, хотели. Стилна имиджова реклама, с която компаниите брандират офисите, например, са светещи и несветещи рекламни букви от неръждавейка или плексиглас. С надписи или графики от фолио често се облепят търговски обекти, с цел да се промотират продукти.

С какви реклами брандираме?

Рекламни надписи от фолио, брандиране на обектиНадписите от фолио могат да се видят върху почти всяка витрина на магазините. Най-често се използват за промотиране на актуални промоции на продукти. Надписите и графиките от фолио предават рекламното послание по атрактивен начин, благодарение на все по-креативни дизайни. Освен че привличат внимание, рекламите от фолио са с ниска и достъпна цена, изработват се бързо и са трайни. Препоръчват се дори за брандиране на обекти, които често сменят визията на витрините си, понеже фолиото се премахва бързо и лесно се заменя с ново.

Дизайн и изработка на винил за интериора на пицария Верди. Брандиране на обектиПо-евтина алтернатива на табелите за интериорна реклама са рекламните винили. Най-често графиките, отпечатани върху тях представят продукти и търговски марки. За изработката на винилни реклами използваме винил 3M Panagraphics, който дава възможност за отлично качество на отпечатаните изображения. Най-често се използват за брандиране на интериори на заведения и магазини.

Брандиране със светещи табели и пана на магазин КонкордТози тип реклама е подходящ за брандиране на заведения или магазини. В Медия Дизайн изработваме светещи и несветещи табели от плексиглас или винил с фини алуминиеви профили. Рекламните табели за брандиране на интериори са предназначени за гледане отблизо. Благодарение на прецизната в детайли сглобка, техният отличен вид е гарантиран.

Голямо предимство е, че в брандираните със светещи табели обекти се създава изключително приятна обстановка за клиентите.

Несветещи обемни букви от инокс Style на стенаПри брандирането на обекти, за интериори, най-често се използват обемни букви със задно осветяване, букви от инокс или релефни букви. Тези рекламни букви изглеждат стилно и елегантно като създават впечатление на надежден партньор. Изискани заведения и ресторанти, както много компании, използват брандирането с рекламни букви и лого в подкрепа на своя имидж.

Широка гама фолио за реклама

Рекламна агенция Медия Дизайн е оторизиран производител на световния лидер 3M. При брандирането с рекламни надписи и графики Медия Дизайн използва изцяло 3M фолио: фолио за рязане и печат, транслуцентно фолио, витражно фолио, светлоотразително фолио, ламиниращо фолио, фолио за защита и затъмняване на стъкла, архитектурно фолио с текстури и други.

Според предназначението на всяка реклама се определя и видът на самозалепващото фолио. От значение е къде ще се лепи рекламата, дали ще се постави отвън или отвътре, ще има ли някакъв допълнителен ефект. За матиране на витрини и стъкла, например, се използва специализирано витражно фолио – текстурирано, с различни ефекти или печатано. При облепянето на светещи реклами – табели, обемни букви и тотеми, се залепва полимерно транслуцентно фолио, което не променя цвета си при светене. Използването на 3M самозалепващо фолио според спецификата на всеки проект е допълнителна гаранция за здравината, издръжливостта и отличния вид на рекламните надписи.

Брандиране на офис Sixt с рекламно фолио, перфо фолио

Изпълнени проекти на брандирани обекти: