Рекламните табели са един от най-подходящите начини за представяне на бизнеса. Те буквално са навсякъде около нас и се опитват да грабнат вниманието ни. Според функцията, която ще изпълняват те могат да бъдат светещи или несветещи, указателни, информационни, табели за презентация на продукти. Често табелите се използват и за цялостно брандиране на обекти.

Нека клиентите ви видят!

Рекламата на фирмените брандове с помощта на табели постига не само информираност на клиентите за конкретния бизнес, а и тяхната разпознаваемост. Затова те са популярни рекламни средства, намиращи приложение за магазини, ресторанти, офис сгради, различни институции, хотели, търговски центрове.

Видове табели, изработвани от Медия Дизайн:

Светещи табели с винил за PortaNova
Светещи табели с винил
Светещо меню от плексиглас за пицария Верди
Светлинна реклама плексиглас
Светеща табела от винил и алуминиеви профили за дрогерия Lily, Варна
Винилни реклами
Обемни букви от плексиглас Sony Center, монтирани върху еталбонд, Sony Center МОЛ Сердика
Реклами от еталбонд
Текстилна табела
Текстилни табели

Защо да изберете Медия Дизайн?

Разполагаме с тясно специализиран екип в проектирането и изработката на рекламни изделия, което гарантира решение и на най-сложните проекти. Натрупаният над 30 години опит, ни дава възможност да реагираме бързо, за да осъществим идеите на клиентите за рекламни табели по най-добрия начин. Важен е крайният резултат – атрактивна рекламна табела, която да рекламира бизнеса ви за години напред. Затова Вашата светеща или несветеща табела получава от 3 до 5 години гаранция, както и следгаранционна поддръжка.

През годините сме изградили множество ползотворни и успешни сътрудничества с клиенти, благодарение на това, че предлаганите от нас услуги са комплексни – от дизайна до поддръжката на табелата. За нас мнението на нашите клиенти е определящ фактор при изпълнението на всеки проект. Може да видите това в отзиви от клиенти.

Рекламирането чрез табели има редица предимства:

✓ Рекламни табели с дълъг живот.

✓ Атрактивност и представителност на вашия бранд.

✓ Гаранционно и следгаранционно обслужване.

✓ Изпълнение в уговорения срок.

✓ Дизайн, изработка и монтаж, съобразени с вашите конкретни нужди.

Как се определят цените на табелите?

Цената на всяка рекламна табела се определя индивидуално според желаните от клиента параметри. От значение са материалите, които ще се използват, вида на осветлението, ако табелата ще бъде светеща, също и оформлението на дизайна. След уточнение на горепосочените характеристики на конкретната рекламна табела, клиентът получава оферта за цена.

Светеща табела и букви от инокс за JCB във Варна
Светеща табела, изцяло от плексиглас с G.O.Q. LED

Понеже знаем, че външната реклама е ключов представител на всяка компания, се грижим тя да бъде перфектно изпълнена. За изработката се използват материали с гарантирано качество: 3M фолио, плексиглас, неръждаема стомана, алурапид и светодиоди от най-престижните производители. Това ни дава възможност да предложим на клиентите трайни и функционални изделия с минимум  2 години гаранция.

На практика, експлоатацията на светещите и несветещи реклами не свършва след като гаранцията изтече. Животът им е много по-дълъг от упоменатия гаранционен срок и това ги превръща в отлична инвестиция с многократна възвращаемост.

Какви са предимствата на табелите?

✓ привличаща вниманието визия
✓ висока устойчивост и здравина при външни атмосферни условия,
✓ дълъг период на експлоатация
✓ възможност за външно и вътрешно монтиране

Как се определя цената?

Цената на всяка рекламна табела се определя индивидуално според желаните от клиента параметри. От значение са материалите, които ще се използват, вида на осветлението, ако табелата ще бъде светеща, също и оформлението на дизайна. След уточнение на горепосочените характеристики на конкретната табела, клиентът получава оферта за цена.

Табелите имат ли гаранция?

За изработката на табелите се използват материали с гарантирано качество: 3M фолио, плексиглас, неръждаема стомана, алурапид и светодиоди от най-престижните производители. Това ни дава възможност да предложим на клиентите трайни и функционални изделия с минимум  2 години гаранция.
На практика, експлоатацията на светещите и несветещи реклами не свършва след като гаранцията изтече. Животът им е много по-дълъг от упоменатия гаранционен срок и това ги превръща в отлична инвестиция с многократна възвръщаемост.