Вашите идеи за рекламни табели, реализирани от Медия Дизайн

Рекламните табели са подходящ начин за представяне на бизнеса пред широката аудитория. Според функцията, която ще изпълняват те могат да бъдат светещи или несветещи табели, указателни табели, информационни табели, табели за презентация на продукти. Реклaмата чрез табели има редица предимства: отлична визия, висока устойчивост и здравина при външни атмосферни условия, дълъг период на експлоатация, възможност за външно и вътрешно монтиране. Често се използват и за цялостно брандиране на обекти.

Рекламата на брандове с помощта на табели постига не само информираност на клиентите за конкретния бизнес, а и тяхната разпознаваемост. Затова те са популярни рекламни средства, намиращи приложение за магазини, ресторанти, офис сгради, различни институции, хотели, търговски центрове.

Save

Защо да изберете реклами от Медия Дизайн?

Разполагаме с тясно специализиран екип в проектирането и изработката на рекламни изделия, което гарантира решение и на най-сложните проекти. Натрупаният над 20 години опит, ни дава възможност да реагираме бързо, за да осъществим идеите на клиентите за рекламни табели по най-добрия начин. Важен е крайният резултат – атрактивна табела, която да рекламира бизнеса ви за години напред. Затова вашата светеща или несветеща табела получава от 3 до 5 години гаранция, както и следгаранционна поддръжка.

През годините сме изградили множество ползотворни и успешни сътрудничества с клиенти, благодарение на това, че предлаганите от нас услуги са комплексни – от дизайна до поддръжката на табелата. За нас мнението на нашите клиенти е определящ фактор при изпълнението на всеки проект. Може да видите това в Отзиви от клиенти.

Какво получавате с избора на табели от Медия Дизайн?

 

Реклама с дълъг живот

 

Атрактивност и представителност на вашия бранд

 

Гаранционно и следгаранционно обслужване

 

Изпълнение в уговорения срок

 

Дизайн, изработка и монтаж, съобразени с вашите конкретни нужди

Как се определят цените?

Монтаж на табели. Рекламна агенция Медия ДизайнЦената на всяка рекламна табела се определя индивидуално според желаните от клиента параметри. От значение са материалите, които ще се използват, вида на осветлението, ако табелата ще бъде светеща, също и оформлението на дизайна. След уточнение на горепосочените характеристики на конкретната табела, клиентът получава оферта за цена.

Понеже знаем, че външната реклама е ключов представител на всяка компания, се грижим тя да бъде перфектно изпълнена. За изработката се използват материали с гарантирано качество: 3M фолио, плексиглас, неръждаема стомана, алурапид и светодиоди от най-престижните производители. Това ни дава възможност да предложим на клиентите трайни и функционални изделия с минимум  2 години гаранция.

На практика, експлоатацията на светещите и несветещи реклами не свършва след като гаранцията изтече. Животът им е много по-дълъг от упоменатия гаранционен срок и това ги превръща в отлична инвестиция с многократна възвращаемост.

Save

Галерия табели, изработени от Медия Дизайн: