Inox letters - Изработка на обемни букви от инокс - Together
Inox letters - Процес на изработка на букви от инокс - Медия Дизайн
Inox letters - Монтаж на обемни букви от неръждавейка - Plovdiv Together
Inox letters - Обемни букви Together - от инокс

Обемните букви от инокс, изработени за заведения, хотели, офиси, бизнес сгради, са отлично решение на фирмите за имиджова реклама. Те са изключително ефектни и стилни, като привличат вниманието на клиентите. Заради по-скъпата цена на материала, обикновено изработваме обемни букви с по-малки размери. Разбира се, рекламна агенция Медия Дизайн може да изпълни различни по сложност и големина проекти за букви от инокс. Този материал позволява да ги произвеждаме дори в по-нестандартни форми, заради своята гъвкавост. Прецизното изпълнение на буквите от инокс определя и техният перфектен вид, излети като по шаблон.

Лицето на буквите от инокс се изрязва лазерно от лист неръждаема ламарина по изготвен шаблон с необходимите за конкретния проект размери. Ако обемните букви ще светят ореолно (контражурно), страниците от неръждавейка, които използваме при изпълнението, са не по-къси от 1,5 см. Това се прави с цел да не се виждат светодиодните модули, които се скриват в тях. След което огъваме борда (страниците) по контура на лицето и ги заваряваме. Ако надписът свети, не затваряме гърба на буквата,в противен случай поставяме и гръб от инокс.

Може да се монтират директно на основа (стена), на разстояние от основата или върху постамент, в зависимост от големината, съответно и тежестта. Обикновено преценяваме параметрите на обемните букви от инокс според мястото за монтаж, така че да сме сигурни, че са здраво стоящи. Използваме дистанционери при изнесения монтаж (когато буквите са напред от основата).

Кога е правилно да се използват обемни букви от инокс?

Когато буквите са със сложна и нестандартна форма

От инокс могат да се изрежат обемни букви с различни големини и форма. Материалът позволява да се изработят и по-сложни детайли, което в никакъв случай не се отразава на външния вид на буквите. Те са с абсолютно изваяни и приличат на отлети по шаблон. Поради по-високата цена на неръждавейката / инокса, обемни букви с големи размери се изпълняват значително рядко. Букви от неръждаема ламарина с такива размери са и доста тежки, поради което монтажът им е по-сложен.

Обемни букви от инокс, контражурно светещи
Обемни букви от неръждавейка за ресторант Style

Когато е нужна имиджова реклама.

Изборът на несветещи обемни букви от инокс (неръждавейка) е сред най-добрите, когато се отнася до елегантно изпълнена реклама, подкрепяща реномето на компаниите. Буквите от неръждаема стомана – драскана или огледална – са подходящи както за външна, така и за вътрешна употреба. Вписват се в интериорите на модерни офиси и заведения, а също така и като част от фасадите на банки или бизнес сгради. Те са привлекателни и акцентират върху имената на компаниите и техните търговски марки. Това е начин да се популяризират и наложат на пазара.

Когато искаме изключително здрава и устойчива реклама

Обемните букви от неръждаема стомана са  устойчиви на атмосферните въздействия – горещина, влага, студ. Рекламните надписи от инокс имат актуален вид дори след 10-15 години. На практика, иноксовите букви са с неограничен живот, тъй като материалът остава непроменен (неръждавейката не корозира). Обемните букви са устойчиви и на натиск и въздействието на вътъра.

Обемни букви от инокс Анди

Защо да поръчате обемни букви от инокс?

За престижни марки – за магазини, заведения, офиси, често се използват обемни букви от инокс. Те свидетелстват за престиж и подкрепят добрия имидж на компаниите. Освен това са ефектен акцент към съвременните модерни интериори и разчупения архитектурен дизайн.

Стилни и елегантни, иноксовите обемни букви са идеални за имиджова реклама, която дискретно привлича погледа на клиентите

Рекламните букви от инокс се отличават с голяма здравина и устойчивост, благодарение на материала инокс. Той запазва вида си непроменен за дълго време и практически ви осигурява реклама без нужда от никаква поддръжка за години.

Първоначалната малко по-голяма инвестиция за рекламни букви се оправдава напълно от трайността и издъжливостта им на всякакви условия.

Обемните букви от инокс за изключително стилни и могат да се впишат във всеки интериор или да паснат на всяка фасада от модерното строителство. Не са натрапчиви, а същевременно не остават незабелязани от клиентите.

Могат да се изпълнят в цвят или с различна по гладкост текстура – драскана или огледална. Видът им се определя от желанието на клиентите и техните изисквания.

Поизвеждаме буквите от инокс, така че да отговарят на съвременните изисквания за качество. Стремим се да сме перфектни, дори и в най-дребните детайли, така че готовите изделия да имат идеална визия и отлична здравина.

Изпълнени проекти на обемни букви от инокс: