Обемните букви от инокс, изработени за заведения, хотели, офиси, бизнес сгради, са отлично решение на фирмите за имиджова реклама. Те са изключително ефектни и стилни, като привличат вниманието на клиентите. Рекламна агенция Медия Дизайн може да изпълни различни по сложност и големина проекти за букви от инокс. Този материал позволява да ги произвеждаме дори в по-нестандартни форми, заради своята гъвкавост. Прецизното изпълнение на буквите от инокс определя и техният перфектен вид, излети като по калъп.

Изработка на обемни букви от инокс
Производство на букви от инокс
Букви от неръждавейка
Букви от инокс

Лицето на буквите от инокс се изрязва лазерно от лист неръждаема ламарина по изготвен шаблон с необходимите за конкретния проект размери. Ако обемните букви ще светят ореолно (контражурно), обемът на буквите трябва да бъде не по-малък от 1,5 см. Това се прави с цел да не се виждат корпусите на LED модулите, които се монтират на гърба. След което огъваме борда (страниците) по контура на лицето и ги заваряваме.

Иноксовите букви могат да се монтират директно на стена, на разстояние от основата или върху постамент, в зависимост от големината, съответно и тежестта. Обикновено преценяваме параметрите на обемните иноксовите букви според мястото за монтаж, така че да сме сигурни, че са здраво фиксирани. Използваме дистанционери от инокс при изнесения монтаж (когато буквите са напред от основата).

Кога е правилно да се използват обемни букви от инокс?

Когато буквите са със сложна и нестандартна форма

От инокс могат да се изрежат обемни букви с различни големини и форма. Материалът позволява да се изработят и по-сложни детайли, което в никакъв случай не се отразява на външния вид на буквите. Те са с абсолютно изваяни и приличат на отлети по шаблон. Поради по-високата цена на неръждавейката / инокса, обемни букви с големи размери се изпълняват значително рядко. Букви от неръждаема ламарина с такива размери са и доста тежки, поради което монтажът им е по-сложен.

Обемни букви от инокс, контражурно светещи

Обемни букви от неръждавейка за ресторант Style

Когато е нужна имиджова реклама

Изборът на несветещи обемни букви от инокс (неръждавейка) е сред най-добрите, когато се отнася до елегантно изпълнена реклама, подкрепяща реномето на компаниите. Буквите от неръждаема стомана – драскана или огледална – са подходящи както за външна, така и за вътрешна употреба. Вписват се в интериорите на модерни офиси и заведения, а също така и като част от фасадите на банки или бизнес сгради. Те са привлекателни и акцентират върху имената на компаниите и техните търговски марки. Това е начин да се популяризират и наложат на пазара.


Когато искаме изключително здрава и устойчива реклама

Обемните букви от неръждаема стомана са устойчиви на атмосферните въздействия – горещина, влага, студ. Рекламните надписи от инокс имат актуален вид дори след 10-15 години. На практика, иноксовите букви са с неограничен живот, тъй като материалът остава непроменен (неръждавейката не корозира). Те са устойчиви и на натиск и въздействието на вятъра.

Двустранни обемни букви от неръждавейка

Предимства на обемните букви от инокс

Защо да поръчате обемни букви от инокс?

Защото са представителни.
За престижни марки – за магазини, заведения, офиси, често се използват обемни букви от инокс. Те свидетелстват за престиж и подкрепят добрия имидж на компаниите. Освен това са ефектен акцент към съвременните модерни интериори и разчупения архитектурен дизайн.
Защото са стилни.
Обемните букви от инокс за изключително стилни и могат да се впишат във всеки интериор или да паснат на всяка фасада от модерното строителство. Не са натрапчиви, а същевременно не остават незабелязани от клиентите.
Могат да се изпълнят в цвят или с различна по гладкост текстура – драскана (мат) или огледална. Видът им се определя от желанието на клиентите и техните изисквания.
Защото са качествени.
Произвеждаме буквите от инокс, така че да отговарят на съвременните изисквания за качество. Стремим се да сме перфектни, дори и в най-дребните детайли, така че готовите изделия да имат идеална визия и отлична здравина.

Какъв е животът на иноксовите букви?

Рекламните букви от инокс се отличават с голяма здравина и устойчивост. Той запазва вида си непроменен за дълго време и практически ви осигурява реклама без нужда от никаква поддръжка за години.
Първоначалната малко по-голяма инвестиция за рекламни букви се оправдава напълно от трайността и издръжливостта им на всякакви условия.

Каква е цената на буквите от неръждавейка?

Обикновено цената на тези букви е малко по-висока от стандартните светещи. Инвестицията обаче си заслужава, защото те на практика са вечни. Този тип рекламни букви издържат 10-15, че дори и над 20 години.


Изпълнени проекти на обемни букви от инокс: