Несветещите релефни обемни букви тип „сандвич“ се изработват от поне два материала и са подходящи за интериорна и външна рекламаЕфектни са, защото съчетават свойствата на различни материали – плексиглас, неръждавейка, фолио. А всеки от тях е с широка палитра цветове и дизайни.

Релефните букви, които произвеждаме като самозалепващо изделие, така че могат да се монтират лесно и бързо дори от неспециалисти. Самозалепващите букви се монтират директно на стената, като единствено е необходимо да се премахне протекторът на двойнозалепващото и да се притисне. Интересен е процесът на изработка.

Слепване на релефни букви от плексиглас
Съединяване на два вида плексиглас в буква сандвич
Лице на буква сандвич от бял и прозрачен плексиглас
Релефни обемни букви Just Cavalli за магазин Мито

Тайната е в използването на специализирани двойнолепящи листове на 3M, лидер в областта на залепващите материали. Благодарение на издръжливостта на двойнолепящото на високи температури, то се изрязва лазерно заедно със самия материал за буквата. Това гарантира отличен външен вид на рекламното изделие и спестява много време от работния процес. Готовите самозалепващи части на обемните букви се слепват лесно, а здравината на връзката е с висока якост.

Има и вариант, в който буквите не се лепят директно на стената, а са изнесени напред. Тогава буквите не са самозалепващи, а са закрепени с помощта на дистанционери. И при двете възможности за монтаж, целта е една – акцентиране върху бранда. Релефните обемни букви са по-евтината алтернатива на обемни букви от неръждавейка, но са също толкова забележими и впечатляващи.

Кога се използват релефни обемни букви?

За реклама на бутици и салони за красота

Пасват идеално на този тип обекти, където се държи на елегантното излъчване и визия. Изглеждат много добре и се съчетават с модерните им интериори. С релефни букви могат да се брандират и отвън – монтират се върху Еталбонд или друга гладка повърхност. Открояват се с отличен естетически вид и са чудесно допълнение към цялостната външна реклама на магазините.

Интериорни обемни букви - Врати Expert
Обемни букви от инокс - Kensol

За имиджова реклама на хотели, клиники, офиси

Отличен вариант за имиджова реклама в подкрепа на реномето на взискателни фирми и техните брандове. Релефните букви са много атрактивни, правят впечатление на клиенти и партньори и свидетелстват за престиж.

С тях може да се изпишат името и логото върху гишета за информация или някъде във фоайето на хотели и клиники. Могат да се използват и като част от цялостната визуална комуникация, например, да обозначават местоположение на различни сектори, за номера на стаи или кабинети и т.н.
Много фирми ги използват в интериора на офисите си, отново като част своята имиджова реклама.

Защо да поръчате релефни обемни букви?

Защото се монтират лесно
Произвеждаме релефни обемните букви по специална технология, така че готовите изделия са самозалепващи. Това значително улеснява както монтажистите, така и самите клиенти. Монтирането към стена, плот или друга гладка повърхност изобщо не е сложно. Единственото, което трябва да се направи, е от гърба на буквата „сандвич“ да се отлепи протектора на двойнозалепващото и надписът е готов за монтаж. Буквите се притискат към определеното място и рекламата вече е поставена здраво за дълго време.
Защото са красиви и ефектни
Като следствие на идеалното слепване на материалите и детайлната изработка, релефните обемни букви са с много добър външен вид. Те са атрактивни и изразяват стила на фирмите – изискан и елегантен. Предпочитат се от фирмите заради това, че привличат внимание и правят отлична реклама на търговките им марки.

Какви цветове и материали се използват за релефните букви?

Фолиото на 3M, с което се облепват релефните обемни букви, се предлага в богата гама цветове с различни ефекти, което ги прави много привлекателни. Като 3M оторизиран производител, буквите са и с 3M MCS гаранция
Неръждаемата стомана също се предлага с вариации на външния вид – огледална и драскана. Ефектни обемни букви „сандвич“ могат да се получат и от съчетанието на два или повече вида плексиглас с подходящи цветове.

Какви са предимствата на релефните букви?

Обемни буквите, изработени от два или повече вида материали (релефните), предимно се гледат от близко разстояние. Затова тяхната изработка е фина и детайлна. Не се забелязват местата на залепване на различните повърхности, така че релефните буквите тип „сандвич“ са като излети.