Задно осветяване

Обемни букви със задно осветяване Dunapack Rodina
Светещи обемни букви Camel с контражурно светене, София
Контражурно светещи обемни букви Анди
Обемни букви от инокс, контражурно светещи

Обемните букви със задно осветяване (контражурно), са много добър вариант за имиджова реклама на компании и техните търговски марки. Могат да се използват като външна реклама или интериорна реклама за хотели, магазини, банки, клиники, заведения, офис и административни сгради и други. Обемни букви със задно осветяване обикновено се изработват от инокс (неръждавейка) или от плексиглас.

Този тип обемни букви светят силно и много ефектно. Захващат се с дистанционери за стени или конструкции, като по този начин се изнасят напред от основата. Светлината пада назад, разпръсквайки се около буквите, така се получава ореолен ефект на светене. Около и зад тях се вижда сияние в определен цвят (според светодиодите, използвани за осветяване), което е наистина впечатляващо. LED осветлението е и единственият вариант за контажурно светещите обемни букви.

Инсталираме корейски или американски светодиодни модули, за да гарантираме на клиентите си отлично качество за години напред. За обемни букви със задно осветяване използваме изключително светодиодите G.O.Q. LED™ или SloanLED™, световни фаворити в лед осветлението за реклами. С корейските GOQ LED™ буквите се покриват от 3 години пълна гаранция, а с американските SloanLED™ – 5 години.

Кога се използват обемни букви със задно осветяване?

Когато искате имиджова реклама на фирма или бранд

Обемните букви с контражурно осветяване (задно осветяване) много често се използват от компаниите като част от маркетинговата им стратегия за утвърждаване на имидж. Рекламните букви оставят отлично впечатление за фирмите и търговските марки, създавайки профил на надежден бизнес, престиж и качествени продукти.

Светещи обемни букви от инокс със задно осветяване
Светещи букви Sogodi със задно осветяване

Когато е необходима реклама за интериора

Много впечатляващо изглеждат в офисите на компании, които налагат определен стил на работа и собствена марка.
Често обемните букви със задно осветяване се използват и от заведения, хотели, клиники, магазини, като рекламен акцент в интериора, с който да са по-представителни.
Заради ефектното ореолно светене и атрактивния вид на материала, тези обемни букви са едни от най-впечатляващите светещи реклами.

Защо да поръчате обемни букви със задно осветяване?

Обемните букви с контажурно светене са много елегантни и въздействащи. Подходящи са за фирми, които желаят да засвидетестват престиж пред клиентите и партньорите си.

Заради отличния си външен вид с ефектно светене, обемните букви със задно осветяване привличат внимание. Те въздействат на клиентите и спомагат марките и имената на компаниите да се запомнят бързо.

Буквите със задно осветяване се изработват от материали с високо качество – от конструкцията до осветлението. Заради трайността на материалите и надежното осветяване с LED, изработваните от нас букви имат гаранция от 3 до 5 години, а реално животът им е над 8 г.

Качествените светодиодни модули на доказаните световни компании G.O.Q. LED и SloanLED гарантират трайно, ярко и икономично осветление на обемните букви. Особено видима е икономията при по-големите рекламни букви, при които потреблението на електричество могат да паднат до 80%.

Изпълнени проекти на обемни букви със задно осветяване: