Табели за магазин Lucya с алуминий и винил
Брандиране на магазин с рекламни табели, Медия Дизайн
Алуминиев профил за рекламни табели
Несветещи табели с винил, брандиране на магазин

Винилните реклами са едни от най-икономичните решения, свързани с външната реклама. Отношението цена/размер на визията е повече от добро. За разлика от масово разпространените варианти за изпъване на винилното платно – с ластични въжета или на ръка (с нитове или видии), ние предлагаме едно доста по-елегантно решение.

Рамката на винилните ни реклами е от специализиран алуминиев профил с патенотована система за изпъване на винила чрез алуминиеви щипки. Всичко се затваря с елегантна алуминиева капачка. Резултатът е идеално изпънат винил (повечето хора си мислят, че табелата е от твърд материал). Освен естетическият вид на рекламите, така изпънатият винил не се вее при вятър, което го предпазва от скъсване.

Системата е изключително изгодна за изработване на много големи табели, без да има ограничения в размерите. Другото голямо предимство е, че всяка последваща смяна на винилното лице на табелата не е трудоемко. Лесно и бързо могат да се заменят рекламни визии на място, без да се налага да се демонтира самата табела.

Трайният алуминиев профил и лесната смяна на винилните лица гарантират дълъг живот на винилните реклами, произведени от Медия Дизайн.

Кога е правилно да се използват винилни реклами?

Когато искаме билборд с не много честа смяна на визията.

Патентованата система от алуминиеви профили, с която произвеждаме несветещи реклами с винил, позволява лесна и бърза смяна на визията. При всяка смяна обаче се появява необходимостта от нови специални клипсове, с които се изпъва вилното платно. Това леко оскъпява подмяната на рекламните винили. Препоръчваме ви, ако имате билборд, чиято визия се сменя 1 – 2 пъти в годината, да изберете рекламите с винил на нашата фирма. В такива случаи те са наистина отлично решение.

Ако става въпрос за много честа смяна на лицата също имаме решение, така че не се колебайте да ни попитате.

Несветещи винилни табели, Бултекс 99
Винилна реклама, Riva Center в Пловдив

Когато е необходима табела, която ще се гледа отблизо.

Понеже използваните от нас алуминиеви профили изглеждат много елегантно и изпъват идеално винила, несветещите винилни табели са с перфектна визия. Това прави винилните реклами много подходящи за монтиране на места, близки до погледа на потребителите.

Едни от най-честите приложения на несветещите винилни табели са при брандиране на обекти, като информационни или промотиращи марката и продуктите реклами. Могат да се поставят по сгради на супермаркети, магазини за дрехи или обувки, фирмени сгради, търговски центрове и други.

Когато ни трябва елегантна табела за интериора

В случай, когато е нужно да рекламирате или просто да информирате клиентите си за продукт или услуга, винилните реклами са много подходящи. Стилният им вид и функционалността (лесно могат да се сменят визиите) ги превръщат в незаменим рекламен инструмент. Идеално се вписват във всякакви интериори, както в по-семпли, така и в по-луксозни.

Подходящи за интериора на клиники, хотели, магазини, офиси, заведения, молове и навсякъде, където се търси елегатно решение за реклама. На тези места обикновено рекламите се гледат отблизо, така че и най-дребните детайли правят впечатление. Несветещите табели с винил покриват тези критерии с фината и прецизна сглобка на профилите и перфектно изпънато винилно платно.

Винилна реклама за пицария Верди

Защо да поръчате несветеща табела с винил?

Алуминиевата система профили в комбинация с винил определят елегантния вид на тези рекламни табели. Профилите са фини, но въпреки това захващат винилното лице здраво, така че то е максимално изпънато.

Благодарение на посочените предимства на материалите, които използваме в Медия Дизайн, винилните реклами изглеждат идеално дори след години експлоатация.

 

Несветещите табели с алуминиева конструкция успешно заместват тези с метална. Изработката на едно пано с алуминиеви профилна система е за предпочитане, защото крайният резултат изглежда много по-добре – елегантен профил и перфектно изпънат винил. Разликата в цената на крайното изделие е минимална, а качеството е гарантирано за години напред.

Алуминиевите профили правят рекламните табели с лице от винил много леки и същевременно удобни за монтиране.  Конструкцията от алуминий се сглобява много просто и винилът се изпъва на място на обекта. Това спестява доста от времето за изработка и опростява монтажа на винилните реклами.

Едно от най-големите предимства е на практика неограниченият размер на табелата. Могат да се изработят рекламни табели с всякакви мащаби, дори 30-40 кв.м, тъй като се използват винилни ролки с широчина 5 м. Няма нужда от свръзки, както при плексигласовите листове.

Изпълнени проекти на винилни реклами: