Клиент: Италиански ресторант Golden Nero

Дата: Септември 2016

Гаранция: 3 години

Вид: Задно осветяване

Осветление: Светодиоди G.O.Q. LED

Град: София

Италиански ресторант Golden Nero се намира в централната част на град София, бул. „Витоша“ 180. За изискания стил на заведението, бе необходима и също толкова престижна външна реклама. Собствениците на заведението избраха един от най-добрите варианти за имиджова реклама – обемни букви със задно осветяване.

По изискване на клиента, сме изработили рекламния надпис от месинг, който остарявайки, естествено да патинира. Целта е да се доближим максимално до интериорния и екстериорен дизайн на елегантния ресторант, като придадем стилен и автентичен вид на буквите.

Медия Дизайн може да изпълни разнообразни по сложност проекти, а тези обемни букви от месинг свидетелстват за високо ниво на работа. Готови сме да изпълним проектите за реклама на по-взискателните ни кленти, така че да останат удовлетворени.

NERO – обемни букви от месинг в ретро стил

Специфичното в изработката на тези обемни букви е използваният материал. Обикновено ги произвеждаме от неръждавейка (инокс) – огледална или драскана, но в този проект трябваше да получим ефект на старинност на надписа. Подходящ материал, затова е месингът. Той е предварително обработен, така че да „старее“. Със своето уникално излъчване и специфика на изпълнение, обемни букви от месинг за Nero се нареждат сред ексклузивните издания на рекламна агенция Медия Дизайн.

Светещи с ефектен ореол обемни букви за ресторант

Освен с ефектния материал, обемните букви от месинг NERO са атрактивни и с осветлението си. Използвали сме техниката – ореолно или т. нар. контражурно осветяване, при която буквите се оставят с отворени гърбове. В кухината на всяка една от тях са вградени светодиоди, чиято светлина пада назад – върху основата. Получава се красив „ореол“ около тези обемни букви от месинг, който е наистина впечатляващ. Рекламните букви Nero са обляни в естествено мека, „топло бяла (жълта) светлина“, благодарение на светодиодните модули G.O.Q. 3 LED Warm White.

За да придадем ореолно светене, сме изработили буквите с дълбочина от 8 см, а отстоянието от козирката (основата) е 4 см. В него сме поставили дистанционери, които здраво крепят написа и гарантират неговата безопасност.

Подобни проекти