За откриването на най-новата сладкарница на Торти Чочко изработихме уникални винтидж букви с ореолно осветяване. Целият интериорен дизайн е повлиян от архитектурните течения арт деко и арт нуво. Естественото му продължение е рекламният надпис на фасадата.

Винтидж букви от патиниран месинг

За да отговорим на изискванията на дизайнерите изработихме изцяло надписът от месинг. След няколко дневни „лабораторни упражнения“ и тестове с различни химикали успяхме да патинираме буквите в цвят, отговарящ на високите очаквания. Комбинацията от основния цвят на месинга, кафява и леко червена патина създават приятно усещане за бутиков ретро дизайн. Крайният резултат не спира да удивлява с интересната си визия и не случайно рекламните изделия за Торти Чочко се превърнаха в едни от най-впечатляващите обeмни букви в Пловдив.

Осветяването с високо технологични LED модули с топла светлина допълнително усилва усещането за уют и задушевна обстановка.

Пълната 3 годишна гаранция, високото качество на вложените материали допълнително правят този тип ретро месингови букви предпочитани от клиентите.


Клиент:  Торти Чочко


Дата:  Май 2019


Гаранция: 3 години


Град: Пловдив