Най-впечатляващите обeмни букви в Пловдив, изработени в Медия Дизайн

Рекламна агенция Медия Дизайн има удоволствието да изпълнява предизвикателни проекти за реклама. Доверието, което сме създали в нашите клиенти е една от причините да ни поверяват все по-отговорни задачи. Над 25-те години опит в изработката на външна реклама са обогатили многократно потфолиото ни, но някои задания се отличават и сме подготвили списък с най-впечатляващите обемни букви в Пловдив, изработени от Рекламна агенция Медия Дизайн.

Най-впечатляващите обeмни букви в Пловдив

Емблематичният обемен надпис Together

Емблематичният надпис Тogether в центъра на Пловдив е изпълнен изцяло от огледален инокс (неръждаема ламарина). Всяка буква е с подсилена конструкция, така че да издържа на натиск. За да придадем цвят на иноксовите букви, който отговаря на цвета от логото, сме използвали специално цветно покритие, което не променя огледалния ефект на метала и запазва оригиналната им визия.

Бързо обемни букви в Пловдив Together добиха популярност и се превърнаха в любимо място за снимка както на туристи, така и за пловдивчани. Дори наскоро след 6 години нестихващ интерес и експлоатация, надписът Together бе реновиран.

Най-впечатляващите обeмни букви в Пловдив

Пивоварница Каменица обемни букви в Пловдив

Един от предизвикателните проекти за Рекламна агенция Медия Дизайн бе изграждането и монтирането на рекламна инсталация и светеща реклама с обемни букви на Пивоварница Каменица. Визията на буквите се откроява със стил, гъвкавост и фина детайлност. Лицето от плексиглас придава гланц и гладкост на буквите. Благодарение на отговорното изпълнение на задачата, фронталната рекламна инсталация „Каменица Пивоварница“ над ресторанта на комплекса издържа на всякакъв тип атмосферни условия.

По този начин изработени, внушителният размер на рекламните изделия не представлява тревога, а събужда неподправен интерес.

Най-впечатляващите обeмни букви в Пловдив

Не просто големи, а много големи – Тмаркет

ТМАРКЕТ ни възложи изработката и монтажа на гигантски надпис. Диаметърът на логото е 4 метра, всяка една буква е висока 2,50 метра, буквата М е дълга 3,20, а целият надпис е общо 22 метра. Изпълнението на такъв тип светещи букви е изключително сложно технологично начинание. Всяка една буква от надписа ТМАРКЕТ е направена от масивен алуминиев профил. Лицето е с най-доброто винилно платно на пазара – 3М. Червеният и жълт цвят на логото са с фолио 3M 2330 Translucent, което има пълна съвместимост с винилната основа.

Крайният резултат ни прави твърдо убедени, че предизвикателството бе изпълнено успешно.

Масивна реклама за Мебелна къща Явор

Обемни букви за Мебелна къща Явор

Мебелна къща ЯВОР се обърна към Рекламна агенция Медия Дизайн за изработката на светещи обемни букви, лого и светещ български флаг от три отделни обемни модула за новооткрития си обект в град Пловдив. По този начин шоурумът се сдоби с разпознаваемия за Мебели ЯВОР облик. Изделията са изработени от алуминиева система за обемни букви с Алурапид.

Завършената рекламна визия отлично презентира фирмените стандарти за качество.

Най-впечатляващите обeмни букви в Пловдив

Светещи обемни букви Jagerhof

Големи светещи букви светнаха от покрива на хотел Jagerhof Пловдив. За надписа и елементите от логото – двата рога, нашият екип използва система за обемни букви с плексиглас и Алурапид. Тя е устойчива и стабилна на външни условия и е подходящ вариант за размерите на буквите на хотел Jagerhof. За да подсигурим и обезопасим рекламата сме използвали здрава метална конструкция. В съчетание с мощните светодиодни модули на SloanLED се получава забележителна реклама, която не може да бъде подмината.

Не случайно светещите обемни букви Jagerhof са толкова атрактивни. Те са отличен пример за това какво може да се постигне с качествени материали и усъвършенствана прецизност.

Най-впечатляващите обeмни букви в Пловдив

Обемни букви в Пловдив от месинг за Торти Чочко

За откриването на най-новата сладкарница на Торти Чочко, Рекламна агенция Медия Дизайн изработи винтидж букви с ореолно осветяване. Целият интериорен дизайн на заведението е повлиян от архитектурните течения арт деко и арт нуво. Естественото му продължение е рекламният надпис на фасадата. За да отговорим на изискванията на дизайнерите изработихме обемните букви в Пловдив изцяло от месинг.

Комбинацията от основния цвят на месинга и леко червената патина създават приятно усещане за бутиков ретро дизайн.

Най-впечатляващите обeмни букви в Пловдив

Обемни букви от инокс – Галерия 2019

Новата Изложбена зала 2019 на ул. „Гладстон“ 32 в Пловдив отвори врати за посетители през септември 2019 година. От ръководството ни гласуваха доверие за изработката на обемни букви за галерията. Нашето предложение бе създаването на масивни букви от неръждаема ламарина. Този тип метални букви от инокс представляват елегантна и устойчива реклама за различни типове обекти.

Елегантната визия на буквите от метал пасна отлично с архитектурния стил на новата и модерна сграда.

Светеща реклама за Хотел SPS

Обемни букви Пловдив за светеща реклама на Хотел SPS

Един от емблематичните хотели на града – Хотел SPS повери на Рекламна агенция Медия Дизайн изработката на куб на покрива, обемни букви на фасадата и входа и тотем от обемни букви пред хотела. За да отговорим на стандартите на дългогодишния хотел за качество и издръжливост, страниците на обемните букви са изработени от устойчив алурапид, който осигурява здравина на инсталацията, а лицето на обемните букви е изпълнено от червен плексиглас. Изпълнена по този начин, конструкцията става изключително издръжлива на метеорологични условия.

Няма пловдивчанин, който да не е запомнил рекламната визия на Хотел SPS.

Мебели Дизма с открояваща се реклама

Обемни букви в Пловдив за Мебелен магазин Дизма

Рекламна агенция Медия Дизайн брандира най-новия шоурум Дизма Комфорт, който се намира на бул. „Пазарджишко шосе, 6-ти километър“ – гр. Пловдив. Изработихме обемни букви с алуминиеви страници и лице от плексиглас, изобразяващи логото на Мебели Дизма. Тази система за обемни букви гарантира здравина и издръжливост на рекламата. Буквите са монтирани върху метална конструкция на покрива на сградата и се виждат отдалече от преминаващите по натоварения булевард автомобили.

Рекламният надпис обозначава отлично локацията на магазина като насочва вниманието на посетителите.

Най-впечатляващите обeмни букви в Пловдив

Обемни букви „ден и нощ“ – Siteground

От голямата хостинг компания SiteGround ни повериха изработката на представителна реклама. Обемните букви са изработени със система от Алурапид. Лицето е направено от плексиглас, върху който е апликирано черно перфо фолио 3M Scotchcal Dual-Color Film 3635-222. Благодарение на това фолио през деня надписът е черен, а вечер свети бяло. Светещите обемни букви SiteGround могат да се видят отдалеч, светейки ярко, те грабват вниманието и през късните часове от денонощието.

Обемният надпис SiteGround се превърна в нарицателно за букви с „ден и нощ“ ефект.

Най-впечатляващите обeмни букви в Пловдив

Обемни букви от неръждаема ламарина – АНДИ

Стилната реклама на АНДИ е изработена в американски стил. Нашият екип направи двустранни обемни букви от неръждаема ламарина, монтирани върху масивен тотем от гранит. Двустранни обемни букви са изработени с опорна метална конструкция от инокс във вътрешността на буквите. Така осигуряваме допълнителна здравина на монтажа при силен вятър.

Луксозната конструкция в пред сградата на компанията посреща клиентите с излъчване за сигурност и стабилност.

Най-впечатляващите обeмни букви в Пловдив

Светещи обемни букви – Medix

Medix се довери на Рекламна агенция Медия Дизайн за изработката на обемни букви и лого за фасадата на техния обект. За реклами с големи размери, които изискват инсталация на покриви, обикновено препоръчваме системата от Алурапид. За да бъдем сигурни, че рекламата ще се забелязва и вечер, я осветихме с LED модули. За пореден път се доверихме на корейската компания G.O.Q LED, които са едни от лидерите в бранша.

Качествените LED модули гарантират дълъг експлоатационен живот и така важната и нужна безопасност.

Обeмни букви за Хотел Лайпциг в Пловдив

Светеща реклама за Хотел Лайпциг

Лайпциг е един от емблематичните хотели на Пловдив. През годините е претърпял много промени по интериора и екстериора си. Точно тук се намеси и Рекламна агенция Медия Дизайн като изработихме две рекламни инсталации, чрез които подсилихме луксозния акцент върху визията му. Светещите обемни букви са направени от висококачествен червен плексиглас и LED осветление.

Ярката и добре позната на повдивчани визия се превърна в емблематична за града.

Най-впечатляващите обeмни букви в Пловдив

Обемни букви Пловдив – Медицински университет Пловдив

Изработеният за Медицински университет Пловдив надпис създава отлично впечатление. Обемните букви и лого са изключително елегантни и напълно се вписват в стила на сградата. Друг любопитен факт е, че логото е дело на наши дизайнери преди над 15 години и то също има своята интересна история.
Благодарение на отличния си външен вид, светещите изделия допринасят за добрия имидж на университета.

Цялостното възприемане на брандираната масивна и модерна сграда вдъхва доверие и респект.

Светеща реклама за AutoPRO

Обемни букви в Пловдив за AutoPRO

През годините Рекламна агенция Медия Дизайн е изпълнявала редица проекти за AutoPRO. Нещо повече, дори фирменото им лого е дело на наш дизайнер. Удовлетворени от предоставеното качество, от компанията ни повериха изработката на светещи обемни букви за фасадата на техния шоурум. Нашият екип създаде изделията с лице от плексиглас и страници от алуминий.

Дизайнът е елегантен и следва изцяло логото на AutoPRO, а осветяването с LED модули допълни и завърши външната реклама по най-добрия начин.

Най-впечатляващите обeмни букви в Пловдив

Светещи обемни букви за Медина Мед

От Медина-Мед се довериха за пореден път на Рекламна агенция Медия Дизайн за създаването на рекламна визия със светещи обемни букви. Рекламата, която нашият екип създаде представлява обемни букви Медина-Мед и лого, както и обемни надписи на реномираните производители – Goodyear и Continental. Изделията са изработени със страници от алуминий и лице от плексиглас. Всички те са осветени с висок клас LED модули от G.O.Q LED с чип Samsung.

Така изпълнена, външната реклама е ясно забележима и отличителна за Медина-Мед.

Светеща атрактивна реклама - Бултекс 99

Светеща реклама Бултекс 99

Като компания известна с високите си стандарти за качество, Бултекс 99 пожелаха външна реклама, която да репрезентира същото. Рекламна агенция Медия Дизайн постигна това като създаде и монтира светещи обемни букви с лице от плексиглас и страници от алуминий за централната търговска база на Бултекс 99 в град Пловдив.

Рекламните изделия са с внушителни размери, а качественото им LED осветяване ги превръща в забележителност дори през нощта.