SiteGround е голяма хостинг компания с центрове на три континента – Европа, Северна Америка и Азия. За офиса на фирмата в град Пловдив, бул. „Свобода“ 56, изработихме външна светеща реклама, монтирана на покрива на сградата. Светещите обемни букви ден и нощ и логото на SiteGround вече могат да се видят отдалече – светейки ярко, те грабват вниманието.

Обемни букви SiteGround с перфо фолио за ефект ден и нощ

Обемните букви за SiteGround са направени със система от Алурапид, плексиглас и светодиоди. Този вид букви, както и в случая, често се монтират на покриви, където са подложени на въздействието на вятър, дъжд, слънце. Поради това буквите са високоустойчиви и здрави, едновременно с това и олекотени за по-лесното им монтиране и транспорт.

При изработка на обемни букви SiteGround, лицето бе направено от плексиглас, върху който е апликирано черно перфо фолио 3M Scotchcal Dual-Color Film 3635-222. Благодарение на това фолио през деня надписът е черен, а вечер свети бяло. Върху зелените елементи на логото е залепено транслуцентно фолио на 3M, което гарантира отлично светене.

Страниците на обемните букви и логото са от Алурапид, който не корозира и запазва актуален вида на рекламата за години. Като добавим и светодиодното осветяване, практически рекламните букви на SiteGround нямат нужда от поддръжка поне 5-6 години. Компанията си спестява грижи и средства за много дълго време. В този проект сме използвали качествените корейски светодиоди G.O.Q. LED, които са доказали своята трайност.


Клиент: SiteGround


Дата:  Февруари 2017


Гаранция: 3 години


Град: Пловдив