Нашите клиенти и партньори от Мебели ZONA направиха промяна в името на своите мебелни магазини. Вече Мебели ZONA става NANI HOME, а с новото име идва и необходимостта от ребрандиране с нови светещи букви. Отново е наш ред да се включим в поредно предизвикателство от предпочитаната марка мебели като създадем за тях дълготрайни и представителни обемни букви.

Старият надпис ZONA инсталирахме преди повече от 15 години на покрива на най-големия мебелен салон в град София, а преди 2 години подменихме и цялата инсталация. Сега го изпращаме на заслужена почивка след 16 години вярна служба. Реновираните букви спокойно можеха да работят безпроблемно още толкова, но маркетинговият план на компанията наложи да ги свалим и подменим с чисто нови – с надпис NANI.

Много големи букви - ZONA for home, София
Изработка на много големи букви NANI

Много големи букви NANI с още по-напреднала технология

Много големи светещи букви Nani за Nani for home София
Новите много големи букви Nani

През годините технологиите в производството на обемни букви претърпяха значително развитие и днес можем да предоставим още по-авангардни реклами. Използваме устойчива система за изработка на много големи букви със специализирани алуминиеви профили, подсилени с оребрения, колони и подпори, за да гарантираме стабилни и издръжливи реклами. Лицето на буквите се изработва от винил, възможно най-качественият на пазара – този на американския гигант 3M. Благодарение на начина за опъване на винилно платно чрез специални щипки, лицето изглежда идеално гладко, а самите букви са добре защитени и устойчиви на напорите на ветровете, бушуващи на високите покриви. Цялата конструкция на готовите букви е значително лека за своя обем, а това е изключително важно за монтажа, понеже винаги местата са труднодостъпни като в конкретния случай с Мебели Нани.

Мощно и ефективно LED осветление

Буквите на NANI са с височина от 3 метра и са изпълнени точно чрез тази съвременна технология, със завишено внимание и прецизност, отговаряйки на последните стандарти в индустрията. Те изглеждат перфектно и са изключително здрави. За да светят ярко и ефективно, сме се погрижили да бъдат осветени със нова генерация светодиодни модули за рекламни инсталации – тези на ТМТ Electronics. С отличните си добиви на светлина, бяха необходими много по-малък брой LED модули за равномерното светене на рекламните букви NANI. Това спестява на компанията средства в две направления – първоначално за самия надпис и в дългосрочен план от сметки за електричество.

Покривни светещи букви за мебелен магазин в София
Светещи букви на покрива на мебелен салон Nani for Home в София, бул. Сливница 282
Мебелен салон Нани Хоум - светещи букви с алуминий и винил

Щастливи сме, че отново се справихме с нелека задача, но най-вече от факта, че клиентите ни останаха много доволни. Новите букви на мебелния магазин вече красят сградата и приветстват както клиентите, така и всички преминаващи по натоварената пътна артерия.


Вижте повече за проекта: Много големи букви NANI за мебелен салон в София