Владимир ЕленковВидимо доволният Георги Ковачев – мениджър на „Инфинити Център“ Пловдив

В препоръката си „Витоша Ауто“ ООД изказват своите отлични впечатления от работата на рекламна агенция Медия Дизайн за изработката и монтажа на външната рекламарекламен светещ тотем, обемни букви и рекламна табела за шоурума на „Инфинити Център„, Пловдив.

Те са удовлетворени от крайният резултат на външната реклама, отразяваща изцяло духа на бранда INFINITI и работата на нашите квалифицирани специалисти, които изпълняват компетентно и отговорно всеки един проект.

 

 

 

Референция от Infiniti

 

Референция

 

С тази препоръка ние от „Витоша Ауто“ ООД изказваме своите добри впечатления от работата на рекламна агенция Медия Дизайн за изработката и монтажа на рекламни съоръжения и материали, изпълнени за нуждите на Инфинити Център Пловдив.

В качеството си на компания, специализарана в областта дизайна и изработката на външна реклама, „Медия Дизайн“ ООД изпълнява своята дейност компетентно и с изключителен професионализъм. Тя разполага с екип от квалифицирани специалисти, които напълно удовлетвориха нашите високи изосквания, относно визия и качество на външната реклама за шоурума за Инфинити Център Пловдив.

„Витоша Ауто“ ООД