Трябват ви идеи за външна реклама? Потърсете ги в Медия Дизайн

Освен двете основни направления във външната реклама, които развиваме – изработка на табели и обемни букви, сме специализирани и в производство на тотеми, изделия от плексиглас и брандиране с фолио. Реализираме проекти за традиционни или по-специфични външни реклами, според желанията на конкретния клиент. Ключово значение при създаването на рекламните изделия имат следните въпроси:

  • Kъде ще се монтира?
  • Kакво послание ще носи?
  • Kакви са размерите?

След като получим необходимите отговори можем да предложим подходящата реклама, която да съответства на имиджа и дейността на компанията.

Рекламен тотем Агрокемикъл, изработка Медия Дизайн

Тотеми

Apolo33 - брандиране на камион

Брандиране на автомобили

Брандиране на офис Reward Gateway, Медия Дизайн

Брандиране на обекти

Изделие от плексиглас - рекламна стойка за меню

Изделия от плексиглас

Светещи и несветещи тотеми

В Медия Дизайн изработваме светещи и несветещи рекламни тотеми с атрактивен дизайн и отлична функционалност. Подходящи са за външна реклама на бензиностанции, фирмени сгради, като указатели на местоположение на магазини и заведения. Рекламните тотеми са предпочитани от клиентите, защото привличат внимание, имат висока трайност и минимална нужда от поддръжка.

Виж повече
Светещ тотем за Polo1, външна реклама
Облепяне на фирмен бус с фолио, външна реклама от Медия Дизайн

Брандиране на автомобили

Брандирането с фолио на фирмените автомобили е част от рекламните кампании на повечето фирми. На практика те рекламират ежедневно и напълно безплатно продуктите и търговската марка пред широка аудитория. Този вид външна реклама е една 100% възвръщаема инвестиция – задължителна на конкурентния пазар.
В рекламна агенция Медия Дизайн можем да изпълним проекти за брандиране на коли с различна сложност и дизайн. Работим с висококачествено 3M фолио, специализирано за прилагане върху автомобили. Облепянето на фирмените коли с рекламно фолио се извършва от обучени професионалисти с опит в поставянето на автомобилни графики. Качеството на материалите и прецизността при апликиране на рекламните графики гарантира трайност на рекламата. Медия Дизайн дава гаранция на всички брандирани автомобили.

Виж повече

Брандиране на търговски обекти

Съществуват различни начини за брандиране на обекти: брандиране с фолио или винил, брандиране със светещи и несветещи реклами – табели, обемни букви или тотеми. Този тип реклама е отличен начин за привличане на потребителя към определена търговска марка. Много подходящи за брандирането на магазини са светещите табели заради атрактивния си външен вид. Добра имиджова реклама за офиси или хотели са обемните букви от неръждавейка със задно осветяване. Като по-евтин вариант за брандиране на интериори, например, се използва печатано фолио.
Рекламна агенция Медия Дизайн е с богат опит в проектирането на реклами за брандиране на обекти. Клиентите могат да се доверят на специалистите ни за дизайна, изработката и монтажа на рекламните табели, винили, фолио. Гарантирано ще получат коректно обслужване в рамките на уговорения срок.

Виж повече
Брандиране с перфо фолио на фирмена сграда за ASG
Рекламни стойки от плексиглас за брошури, Медия Дизайн

Рекламни изделия от плексиглас

Рекламна агенция Медия Дизайн произвежда множество рекламни продукти от плексиглас: рекламни стойки, рекламни стелажи за продукти, дисплеи за брошури, баджове, кутии за дарения, номера за стаи, информационни табелки, кутии за бижута и други. Дизайнът на плексигласовите изделия се определя от функцията, която ще изпълняват. Стремим се изделията да са оригинални, с перфектна визия и отлична функционалност. Професионалистите ни от сектора за производство на продукти от плексиглас могат да реализират дори по-нестандартни идеи.

Виж повече

Реализирани проекти