Монтаж на рекламен тотем Infinity

Рекламни тотеми

обикновено се монтират върху зелени и тротоарни площи, на място от коeто да се виждат добре и от големи разстояния. В почти 100% от случаите тотемите се изработват светещи, за да е гарантирано, че и през нощта ще привличат вниманието на преминаващите. За осветяването на тотемите се използват LED светодиоди, с които се реализират значителни икономии на ток.

Тези рекламни изделия намират приложение не само като външна реклама, а и като интериорна. Светещите и несветещи тотеми са подходящи за указване на местоположение, промоционални оферти, изброяване на дейности и продукти и подобни. Заради ефектния си външен вид и висока трайност, тотемите се използват широко за бензиностанции, указателни табели за заведения, магазини, офис сгради и други.

Рекламна агенция Медия Дизайн изработва светещи и несветещи тотеми с разнообразни по сложност форма и дизайн. Основните предимства на рекламните тотеми са:

Нестандартни и ефектни

Трайни и устойчиви

Гаранция и качество

Без нужда от поддръжка

Рекламата, която ще ви осигури спокойствие за дълго време

Светещите и несветещи тотеми се изработват с метална носеща конструкция, която издържа на въздействието на дъжд, сняг и вятър. За проекти от този тип външна реклама се използват качествени материали с отлична здравина, устойчивост и трайност за години напред. Тотемите се изработват с профили от неръждавейка, така рекламното изделие няма нужда от поддръжка и ви гарантира спокойствие за в бъдеще. Целият процес по изработката на рекламните тотеми – от проектирането до монтажа, се контролира, за да се спазят сроковете за изпълнение на проекта. Всеки детайл се изпипва до перфектност, а това определя отличния външен вид на рекламното изделие и безпроблемната му експлоатация.

Има различни варианти за изпълнение на тотеми – винил или плексиглас в комбинация с алуминиеви профили или еталбонд. Рекламна агенция Медия Дизайн дава пълна гаранция до 5 години за всички видове тотеми.

Тотем за бензиностанция Импулс, изработка Медия Дизайн

Тотеми за бензиностанции

Светещите тотеми на входа на бензиностанциите са задължителен рекламен елемент. Те сигнализират отдалече за местоположението на обекта и насочват вниманието на клиентите. Върху тотемите за бензиностанции се посочват цените на горивата, името на компанията, наличието на магазин, кафе, паркинг, телефон и подобна информация. За изработката на всички тотеми рекламна агенция Медия Дизайн използва материали с висока устойчивост – еталбонд, алуминий, плексиглас, светодиоди и др.

Сравнително големи размери

Средната височина е между 3 и 6 метра, така че е много важно по какъв начин ще бъдат осветени. Препоръчително е да се монтира светодиодно осветление, което освен че е най-икономичното от гледна точка на разход на електричество, е и най-безопасното осветление. LED светодиодите са с дълъг живот, без рискова от възникване на внезапни пожари. Този фактор е от много голямо значение за бензиностанциите, като се вземе под внимание, че в близост се намират горива. Рекламните тотеми със светодиоди спестяват до 85% електроенергия, което понижава сметките за ток до 8 пъти в сравнение с луминисцентните лампи.

Тотеми тип свободностоящи табели

Рекламна агенция Медия Дизайн изработва и по-нестандартни проекти за рекламни тотеми в така пренаситената визуална градска среда. Дизайнерският ни екип се грижи клиентът да получи рекламно изделие с атрактивен дизайн, който да привлича потребителите. За целта се изработват светещи и несветещи тотеми с разнообразни форми от квалифицирани специалисти. Ако тотемът трябва да указва посока може да се оформи като стрелка, която сочи към съответния ресторант, магазин, хотел и т.н. Много от търговските обекти, като големите молове, използват информационни тотеми за по-добра ориентация на посетителите, които се монтират на партерния етаж.

Материалите за реализиране на всички тотеми са с гарантирано качество и издръжливост във времето. Използват се предимно еталбонд, алуминиеви профили, 3M винил и фолио, плексиглас. Производството на рекламни изделия в рекламна агенция Медия Дизайн е стандартизирано по изискванията на БАПРИЕ. Това дава сигурност на нашите клиенти, че получават обслужване на високо ниво.

Изпълнени проекти на рекламни тотеми: