Рекламните тотеми обикновено се монтират върху зелени и тротоарни площи, на място от коeто да се виждат добре и от големи разстояния. В почти 100% от случаите тотемите се изработват светещи, за да е гарантирано, че и през нощта ще привличат вниманието на преминаващите. За осветяването на тотемите се използват LED светодиоди, с които се реализират значителни икономии на ток.

Тези рекламни изделия намират приложение не само като външна реклама, а и като интериорна. Светещите и несветещи тотеми са подходящи за указване на местоположение, промоционални оферти, изброяване на дейности и продукти и подобни. Заради ефектния си външен вид и висока трайност, тотемите се използват широко за бензиностанцииуказателни табели за заведениямагазиниофис сгради и други.

Рекламен тотем на Infiniti -монтаж
Светещ тотем за T-market Карнобат
Тотем с вградени светодиоди Polo1 и Caffe Molinari
Светещ тотем за бензиностанция Energy Oil с LED модули SloanLED PosterBox 3

Реклама, която ще ви осигури спокойствие за дълго време

Светещите и несветещи тотеми се изработват с метална носеща конструкция, която издържа на въздействието на дъжд, сняг и вятър. За проекти от този тип външна реклама се използват качествени материали с отлична здравинаустойчивост и трайност за години напред.

Тотемите се изработват с профили от неръждавейка, така рекламното изделие няма нужда от поддръжка и ви гарантира спокойствие за в бъдеще. Целият процес по изработката на рекламните тотеми – от проектирането до монтажа, се контролира, за да се спазят сроковете за изпълнение на проекта. Всеки детайл се изпипва докрай, а това определя отличния външен вид на рекламното изделие и безпроблемната му експлоатация.

Има различни варианти за изпълнение на тотеми – винил или плексиглас в комбинация с алуминиеви профили или еталбонд. Рекламна агенция Медия Дизайн дава пълна гаранция до 5 години за всички видове тотеми.

Предимства:

✓ Нестандартни и ефектни
✓ Трайни и устойчиви
✓ Гаранция и качество
✓ Без нужда от поддръжка
✓ Пълна гаранция до 5 години
✓ LED светодиоди с дълъг живот
✓ Спомага се визуалната комуникация

Тотеми тип свободностоящи табели

Рекламна агенция Медия Дизайн изработва и по-нестандартни проекти за рекламни тотеми в така пренаситената визуална градска среда. Дизайнерският ни екип се грижи клиентът да получи рекламно изделие с атрактивен дизайн, което да привлича потребителите. За целта се изработват светещи и несветещи тотеми с разнообразни форми от квалифицирани специалисти. Ако тотемът трябва да указва посока може да се оформи като стрелка, която сочи към съответния ресторант, магазин, хотел и т.н. Много от търговските обекти, като големите молове, използват информационни тотеми за по-добра ориентация на посетителите, които се монтират на партерния етаж.

Изящен светещ тотем за Holiday Inn
Елегантен тотем от инокс за Ретро-М

Тотеми за бензиностанции

Светещите тотеми на входа на бензиностанциите са задължителен рекламен елемент. Те сигнализират отдалече за местоположението на обекта и насочват вниманието на клиентите. Върху тотемите за бензиностанции се посочват цените на горивата, името на компанията, наличието на магазин, кафе, паркинг, телефон и подобна информация. За изработката на всички тотеми Рекламна агенция Медия Дизайн използва материали с висока устойчивост – еталбонд, алуминий, плексиглас, светодиоди и др.

Внушителни размери

Средната височина е между 3 и 6 метра, така че е много важно по какъв начин ще бъдат осветени. Препоръчително е да се монтира светодиодно осветление, което освен че е най-икономичното от гледна точка на разход на електричество, е и най-безопасното осветление. LED светодиодите са с дълъг живот, без рискова от възникване на внезапни пожари. Този фактор е от много голямо значение за бензиностанциите, като се вземе под внимание, че в близост се намират горива. Рекламните тотеми със светодиоди спестяват до 85% електроенергия, което понижава сметките за ток до 8 пъти в сравнение с луминисцентните лампи.

Материалите за реализиране на всички тотеми са с гарантирано качество и издръжливост във времето. Използват се предимно еталбонд, алуминиеви профили, 3M винил и фолио, плексиглас. Производството на рекламни изделия в рекламна агенция Медия Дизайн е стандартизирано по изискванията на БАПРИЕ. Това дава сигурност на нашите клиенти, че получават обслужване на високо ниво.

Какво е рекламен тотем?

Това е рекламно изделие, което има за цел да рекламира обект или указва посоката към такъв. Обикновено се монтира върху зелени и тротоарни площи, на място от коeто да се виждат добре и от големи разстояния. Най-често се създават светещи, за да привличат вниманието дори и през нощта. Размерът варира от 3 до 6 метра.

Какви са видовете рекламни тотеми?

Тотемите са подходящи както за външна, така и за интериорна реклама. Могат да бъдат светещи и несветещи, разделят се на вид тотеми за бензиностанции и тип свободностоящи табели. Има различни варианти за изпълнение на тотеми – винил или плексиглас в комбинация с алуминиеви профили или еталбонд.

Трябва ли ми рекламен тотем?

Този тип външна реклама привлича вниманието на минувачите и неиминуемо спомага визуалната комуникация. Рекламните тотеми дават бърз и постоянен резултат. Проектите, които извършва Рекламна агенция Медия Дизайн се отличават със своята сложност, прецизност, качество и атрактивен дизайн. Екипът от дизайнери създава рекламната визия според Вашите цели и желания, покривайки всички изисквания.