Рекламна агенция Медия Дизайн

е създадена през 1993 година от група студенти с амбиции в рекламата и дизайна. През годините натрупахме опит в проектирането и изработката на широк спектър от рекламни изделия, което позволява да реализираме и най-нестандартните проекти. Благодарение на комплексното обслужване, осъществяваме всички рекламни проекти бързо и в рамките на уговорения срок. За изработката на външна или печатна реклама използваме само материали с доказано качество, отговарящи на съвременните технологични стандарти.

Създавайки дизайн и реклами, които продават и носят успех на бизнеса на клиентите ни, доказахме своя професионализъм и качеството на предлаганите от нас услуги. Специалистите на Медия Дизайн се съобразяват с особеностите на всеки бизнес, за да бъде рекламата максимално ефективна. Нашият екип печели доверието на клиентите с високата си квалификация, мотивация и креативност.

Безкомпромисното качество с гаранции до 5 години, оптималните срокове за изпълнение и гъвкава логистика ни правят все по-предпочитан партньор при дизайна и изработката на всички видове реклама.

About Us - Signmaking company Media Desing
About us - Advertising agency Media Design
Media Design workshop
Media Design Sign Installation

Външна реклама

Рекламна агенция Медия Дизайн е специализирана в областта на външната реклама. Проектира и изработва табели, обемни букви и всички видове външна реклама по най-високотехнологични стандарти. Работи изключително с алуминий, благородни стомани, композитни материали и LED осветление. Оторизиран производител е на 3M Image Graphics – лидер в производството на самозалепващо фолио и винил. Клиентът може да се довери напълно на специалистите от рекламна агенция Медия Дизайн, както за избора на най-подходящите материали, така и за дизайна, монтажа, гаранционния период и следгаранционното обслужване.

Използването на новите технологии в рекламата и високият професионализъм на всички служители са предпоставка за качеството на продуктите. Рекламна агенция Медия Дизайн дава пълна гаранция на произвежданите външни реклами за срок до 5 години. Така се осигурява спокойствие за клиентите и доверие в закупените изделия. Фирми, които са поръчвали още в прохождането на Медия Дизайн рекламни надписи или друг вид външна реклама, и до днес ползват своите реклами, останали трайни във времето и доказали качеството си.

Сертификати по ISO за производство на светлинни реклами

Сертификат БДС EN ISO 9001- Медия Дизайн
Сертификат БДС EN ISO 14001 - Медия Дизайн

Печатна реклама

Друг основен сектор от дейността на рекламна агенция Медия Дизайн е дизайнът и отпечатването на печатни материали. С изпълнението на все по-нестандартен дизайн, отговаряме на предизвикателствата на динамично развиващия се рекламен пазар. Осъществяваме проекти за стандартни и по-луксозни рекламни каталози, менюта за заведения, календари, картички, покани, плакати, визитки, флаери, брошури, дипляни, стикери и други. В случай че желаете, можем да изпълним и рекламни материали по индивидуален проект като луксозни кутии за продукти, фирмени торбички, промоутъри.

Опитните ни експерти в проектирането на рекламни изделия реализират идеите, дори и най-претенциозните клиенти. Без значение колко голяма е фирмата, професионалистите ни ще намерят най-подходящият вариант за вашата реклама. Резултатът ще са качествени рекламни материали, отговарящи на всичките ви изисквания и представящи бизнеса ви в подходяща светлина.

Повече от 3250 доволни клиенти

Sixt
TMARKET
УМБАЛ Еврохоспитал
Spetema
Бултекс 99
Andi
Пицарии Верди
Kensol
Витоша Ауто
Подем
Хотел Лайпциг
Румелия
FlexSpace
Тон Бонбон
Styler
Viking-T
ADD
Ресторант Петрус