Петте качества, заради които клиентите ни предпочитат

Креативност – Творчески подход към всеки един продукт и клиент
Надеждност – Стоим зад всеки наш продукт
Отговорност – На нас може да се разчита
Експертност – Познаваме технологията и процесите и предлагаме високоефективни решения
Лоялност – Човешки подход в бизнеса

Работим за Вашия успех

Рекламна агенция Медия Дизайн е създадена през 1993 година от група студенти с амбиции в рекламата и дизайна. През годините натрупахме опит в проектирането и изработката на широк спектър от рекламни изделия, което позволява да реализираме и най-нестандартните проекти. Благодарение на комплексното обслужване, осъществяваме всички рекламни проекти бързо и в рамките на уговорения срок. За изработката на външна или печатна реклама използваме само материали с доказано качество, отговарящи на съвременните технологични стандарти.

Екип на Медия Дизайн
Екип на Медия Дизайн изработва букви
Медия Дизайн работилница
Медия Дизайн инсталиране на табела за Т-Маркет

Създавайки дизайн и реклами, които продават и носят успех на бизнеса на клиентите ни, доказахме своя професионализъм и качеството на предлаганите от нас услуги. Специалистите на Медия Дизайн се съобразяват с особеностите на всеки бизнес, за да бъде рекламата максимално ефективна. Нашият екип печели доверието на клиентите с високата си квалификация, мотивация и креативност.

Безкомпромисното качество с гаранции до 5 години, оптималните срокове за изпълнение и гъвкава логистика ни правят все по-предпочитан партньор при дизайна и изработката на всички видове реклама.

Външна реклама

Рекламна агенция Медия Дизайн е специализирана в областта на външната реклама. Проектира и изработва табели, обемни букви и всички видове външна реклама по най-високотехнологични стандарти. Работи изключително с алуминий, благородни стомани, композитни материали и LED осветление. Оторизиран производител е на 3M – лидер в производството на самозалепващо фолио и винил. Клиентът може да се довери напълно на специалистите от рекламна агенция Медия Дизайн, както за избора на най-подходящите материали, така и за дизайна, монтажа, гаранционния период и следгаранционното обслужване.

Използването на новите технологии в рекламата и високият професионализъм на всички служители са предпоставка за качеството на продуктите. Рекламна агенция Медия Дизайн дава пълна гаранция на произвежданите външни реклами за срок до 5 години. Така се осигурява спокойствие за клиентите и доверие в закупените изделия. Фирми, които са поръчвали още в прохождането на Медия Дизайн рекламни надписи или друг вид външна реклама, и до днес ползват своите реклами, останали трайни във времето и доказали качеството си.

Сертификати по ISO за производство на светлинни реклами

Сертификат БДС EN ISO 9001- Медия Дизайн
Сертификат БДС EN ISO 14001 - Медия Дизайн

Печатна реклама

Друг основен сектор от дейността на рекламна агенция Медия Дизайн е дизайнът и отпечатването на печатни материали. С изпълнението на все по-нестандартен дизайн, отговаряме на предизвикателствата на динамично развиващия се рекламен пазар. Осъществяваме проекти за стандартни и по-луксозни рекламни каталози, менюта за заведения, календари, картички, покани, плакати, визитки, флаери, брошури, дипляни, стикери и други. В случай че желаете, можем да изпълним и рекламни материали по индивидуален проект като луксозни кутии за продукти, фирмени торбички, промоутъри. Опитните ни експерти в проектирането на рекламни изделия реализират идеите, дори и най-претенциозните клиенти. Без значение колко голяма е фирмата, професионалистите ни ще намерят най-подходящият вариант за вашата реклама. Резултатът ще са качествени рекламни материали, отговарящи на всичките ви изисквания и представящи бизнеса ви в подходяща светлина.

Повече от 3250 доволни клиенти

Лого Sixt
Лого Т-маркет
Лого Еврохоспитал
Лого Spetema
Лого Бултекс 99
Лого Анди
Лого Пицарии Верди
Лого Кенсол
Лого Витоша Ауто
Лого Подем
Лого хотел Лайпциг
Лого Winery cellar Rumelia
Лого Flexspace
Лого Тон Бонбон
Лого Styler
Лого Viking-T
Лого ADD Bulgaria
Лого Restaurant Petrus