Петте качества, заради които клиентите ни предпочитат

Креативност

Творчески подход към всеки един продукт и клиент

Надеждност

Стоим зад всеки наш продукт, сигурни в неговото високо качество

Отговорност

На нас може да се разчита без значение малка или голяма е поръчката

Експертност

Познаваме технологията и процесите и предлагаме високоефективни решения

Лоялност

Човешки подход в бизнеса и изграждане на стабилни партньорски отношения


В Медия Дизайн работим за Вашия успех

Рекламна агенция Медия Дизайн е създадена през 1993 година от група студенти с амбиции в рекламата и дизайна. През годините натрупахме опит в проектирането и изработката на широк спектър от рекламни изделия, което позволява да реализираме и най-нестандартните проекти. Благодарение на комплексното обслужване, осъществяваме всички рекламни проекти бързо и в рамките на уговорения срок. За изработката на външна или печатна реклама използваме само материали с доказано качество, отговарящи на съвременните технологични стандарти.

Екип на Медия Дизайн
Лепене на обемни букви от плексиглас

Създавайки дизайн и реклами, които продават и носят успех на бизнеса на клиентите ни, доказахме своя професионализъм и качеството на предлаганите от нас услуги. Специалистите ни се съобразяват с особеностите на всеки бизнес, за да бъде рекламата максимално ефективна. Нашият екип печели доверието на клиентите с високата си квалификация, мотивация и креативност.

Медия Дизайн инсталиране на табела за Т-Маркет

Безкомпромисното качество, с гаранции до 5 години, оптималните срокове за изпълнение и гъвкава логистика ни правят все по-предпочитан партньор при дизайна и изработката на външна реклама.


Външна реклама

Рекламна агенция Медия Дизайн е специализирана в областта на външната реклама. Проектира и изработва табели, обемни букви и всички видове външна реклама по най-високотехнологични стандарти. Работи изключително с алуминий, благородни стомани, композитни материали и LED осветление. Оторизиран производител е на 3M – лидер в производството на самозалепващо фолио и винил. Клиентът може да се довери напълно на специалистите от рекламна агенция Медия Дизайн, както за избора на най-подходящите материали, така и за дизайна, монтажа, гаранционния период и следгаранционното обслужване.

Използването на новите технологии в рекламата и високият професионализъм на всички служители са предпоставка за качеството на продуктите. Рекламна агенция Медия Дизайн дава пълна гаранция на произвежданите външни реклами за срок до 5 години. Така се осигурява спокойствие за клиентите и доверие в закупените изделия. Фирми, които са поръчвали още в прохождането на Медия Дизайн рекламни надписи или друг вид външна реклама, и до днес ползват своите реклами, останали трайни във времето и доказали качеството си.

Безопасен и екологичен латексов печат

Изработваме печатни реклами с големи размери върху разнообразни материали – фолио, винил, хартия, тапети, платно, текстил и мрежа. Благодарение на 6-цветната система с безвредни латексови мастила на нашия принтер, гарантираме безупречно качество и безопасна среда за служители и клиенти.

Солвентен печат

Създаваме реклами с ярки и реалистични цветове с Epson SureColor S80610. Чрез пълноцветен солвентен печат с 10 цвята мастила, включително червен, оранжев, бял или сив металик, Вашите реклами „оживяват“. Нека творим заедно!

Сертификати по ISO за производство на светлинни реклами


Повече от 3250 доволни клиенти

Лого Sixt
Лого Т-маркет
Лого Еврохоспитал
Лого Spetema
Лого Бултекс 99
Лого Анди
Лого Пицарии Верди
Лого Кенсол
Лого Витоша Ауто
Лого Подем
Лого хотел Лайпциг
Лого Winery cellar Rumelia
Лого Flexspace
Лого Тон Бонбон
Лого Styler
Лого Viking-T
Лого ADD Bulgaria
Лого Restaurant Petrus