Интериорни табели винаги са били чудесен начин за реклама във вашите обекти. Независимо дали искате да рекламирате или просто търсите визуална комуникация във вашият офис, магазин, студио, стая или кабинет, ние ще се погрижим да я изпълним. По този начин може да показвате на вашите клиенти къде се намирате или каква дейност извършва вашата фирма.

Стойка интериорна табела за кафе Spetema
Букви за врати на хотел с номер 303
Интериорна стъклена табела за офис
Светеща кутия с номер на каса за магазин интериорна реклама

Правилна и ефикасна визуална комуникация

Чрез визуална комуникация помагате на вашите посетители да стигнат до желаното от тях място, обозначавате различни зони и помещения с тяхното предназначение или без съответно такова. Интериорните надписи, информационни табла или интериорните табели могат да намерят място във всеки един бизнес. Светещи или несветещи, интериорните табели винаги остават забелязани, дори за вашите служители също. Биват изработени от плексиглас, стъкло, керамика и дори от ПВЦ. Могат да бъдат гравирани и рязани на лазер.

Ние от рекламна агенция Медия Дизайн използваме благородни метали като например златна драна неръждавейка, за изработката на вашите интериорни информационни или рекламни изделия. После можем да ги запълним с автобоя, за да отговарят на вашите условията и фирмената ви идентичност. Можем да съчетаем два материала, за да получим желаният резултат.

Указателни интериорни табели за магазин, Спортни обувки, Пробни, ет 2 Фитнес уреди, ет 2 Спортни стоки
Несветеща плексигласова табела Nemetschek Bulgaria

Те са изключително издръжливи дори на външна среда и често променливи метеорологични условия. Това ги прави много здрави и издръжливи, а щом ще ги използвате за вашият офис или каквото и да е помещение, трябва да бъдете спокойни, че те ще служат за това, което са били предназначени с години напред.

Здрави и естетични рекламни интериорни табели

Защо да поръчам интериорни табели?

Интериорните табели са чудесен избор за вашият бизнес. По този начин можете да посочите на вашите посетители или клиенти на къде е нужно да се се насочат, къде се намират или пък какви услуги извършва вашата фирма, решението е изцяло ваше. Клиентите, а дори и служителите ви лесно могат да намерят това което търсят, което допринася за лесното външно и вътрешно несловесно общуване. Те също могат да бъдат подходящи за утвърждаване на бранда. Не съществува по-ефективен начин за оставяне на впечатление и задържане на вниманието на хората от визуалното съдържание.

Правилно ли е да използвам интериорни табели за моя бизнес?

Според дейността, която развивате, интериорните табели могат да ви бъдат от полза. Ако сте поликлиника, шопинг център, мол, магазин или имате каквото и да е голямо съоръжение информативните табели и изделия са подходящи за вас. Избиране на правилното място за поставяне на подобен тип интериорна табела е изключително важно. Ние от Медия Дизайн работим съвместно с вас, за да изберем най-подходящото място за проектирането и поставянето на визуалната комуникация. Правилно подбрани и качествено инсталирани рекламни изделия от нашите професионалисти гарантира, че вашите клиенти, посетители и служители ще могат да намират бързо мястото, което търсят.

Колко струват?

Ние предлагаме всякакъв вид интериорна реклама. От рекламни платна до информационни изделия и табели. Красивият и естетичен вид на нашите рекламни произведения и ниската цена ги прави много предпочитан избор за реклама или визуална комуникация. Нашите табели са здрави, елегантни и много издръжливи. Най-често те дори надхвърлят гаранционния си срок и изпълняват ролята си с години напред.

Изпълнени проекти за интериорни табели и реклами: