Децата от ОУ Васил Левски в Медия Дизайн

В продължение на нашата политика за „открити врати“ ние посрещнахме още един клас млада смяна за открит урок в Медия Дизайн. Желанието ни да дадем насоки на младите ученици за техните мечти и стремежи най-добре се отрази при последната ни среща.

На 19 октомври млада смяна ученици от 4А клас от ОУ Васил Левски посетиха производствената база на рекламна агенция Медия Дизайн в град Пловдив. Децата останаха възхитени от триковете на дизайнерите като имаха възможност да се запознаят отблизо с процеса на изработка на надписи от фолио и дори сами си направиха собствена табела за класа.

Ученици от ОУ Васил Левски на гости на Медия Дизайн

Всички служители на Медия Дизайн показаха как проектират или изработват рекламно-информационните елементи на децата. В началото дизайнерите показаха как се проектират табели, каталози и календари. На въпроса „Кой иска да стане дизайнер?“ 80% от децата вдигнаха ръка.

След това в работилницата за надписи от фолио целия клас с помощта на служители от фирмата изработиха табела за класа, която остана за спомен на младата ни смяна. Учениците останаха силно впечатлени, когато видяха как обработваме плексиглас, алуминий и как се произвеждат табели, обемни букви и надписи от фолио.

След повече от час във фирмата всички малчугани си тръгнаха с подаръци от фирмата и изпълнени с много положителни емоции. Учителките на класа обещаха да възложат задача на децата, в която всеки да разкаже какво най-силно го е впечатлило.

Млада смяна в офиса на Медия Дизайн