Обемните букви от плексиглас са едни от най-масово разпространените рекламни букви. Предпочитат се от клиентите, заради добрия им външен вид и изгодната цена. При изработката им е препоръчително да са с размери по-малки от 80 см, тъй като материалът позволява да се оформят по-фини детайли.

Изработваме обемни букви с лице и страници от плексиглас. Имаме специализирана работилница за обработка на плексиглас и PVC, където се извършва целият процес по производството на обемните букви. След като бъдат изрязани гърбовете, се монтират светодиодните модули, а после буквите се сглобяват до крайното изделие. Последният етап е да се монтират на метална конструкция, с което плексигласовите букви са готови за монтаж на съответния обект.

Изработка на букви от плексиглас Медия Дизайн
Създаване на букви от плексиглас - Медия Дизайн
Букви от плексиглас - Медия Дизайн
Изработка на букви от плексиглас

Върху лицето или страниците, в зависимост какъв ефект трябва да се постигне, апликираме фолио на световния лидер 3M. Използвайки качествените материали на американската компания ( Медия Дизайн е 3M оторизиран производител), готовият продукт се покрива от 3M MCS гаранция до 3 години.

Висококачествено LED осветяване

Заради по-малките размери на обемните букви от плексиглас, използваме светодиодни модули за тяхното осветяване. Работим с доказани марки светодиоди като корейските – G.O.Q. LED и американските SloanLED. Корейските модули са с вграден чип на Samsung с отлични характеристики и трайност за безпроблемна експлоатация на рекламните букви.

С тях обемните букви от плексиглас се покриват от 3-годишна гаранция. За обемни букви, подложени на по-екстремни условия, препоръчваме най-добрите светодиоди за осветяване на реклами – тези на SloanLED. Те имат над 100 000 часа живот и гаранция от 5 години, осигурявайки дълъг живот на светещите плексигласови букви.

Кога трябва да се използват светещи букви от плексиглас?

Когато е необходима светеща реклама с неголеми размери – до 80 см.

Плексигласът е със специфични характеристики – гланц, гладкост, възможност за оформяне на фини детайли. За по-малки обекти, които желаят да придобият по-представителна визия, препоръчваме обемни букви от плексиглас. Обикновено мястото за разполагане на рекламата е с по-ограничени размери и буквите не са по-големи от 80 см височина.

В повечето случаи те се гледат и от по-близко разстояние, което прави обемните букви от плексиглас изключително подходящи за входове на магазини за дрехи, обукви, аптеки, фризьорски салони, заведения. Те са прецизно изработени и пасват на всякакви фасади.

Обемни букви от плексиглас - MaxiPet, Варна
Светещи обемни букви Верди от плексиглас

Когато трябва да се брандират магазини в молове

Атрактивният външен вид на този тип обемни букви, както и възможността да се вписва в модерни интериори, ги правят предпочитани за реклама на магазини в молове. Брандирането с обемни букви на съответните търговски марки или на продукти създава добър имидж пред клиентите. Тази светлинна реклама привлича посетителите и спомага за разпознаване на бранда.

Когато искаме трайна реклама на добра цена

Като по-евтин вариант на обемните букви от неръждавейка, буквите от плексиглас се предпочитат от много клиенти. Те също са издръжливи при външни условия и за тях даваме пълна гаранция до 3 години. Обемните букви от плексиглас са ефектна и добре изглеждаща външна реклама на изгодна цена.

Често за предпазването на плексигласа от драскане и изсветляване, буквите се облепят със специално фолио на 3M. Рекламна агенция Медия Дизайн е официален дистрибутор на 3M – лидерът в материалите за реклама. Използването на материали на световноизвестния производител допълнително гарантира за по-дълъг живот на светещите букви.

Защо да поръчате светещи букви от плексиглас?

Изработваните от Рекламна агенция Медия Дизайн обемни букви от плексиглас са с перфектен външен вид. Материалът позволява прецизна сглобка – дори най-дребните елементи са фини, което прави буквите да изглеждат като излети.

Буквите от плексиглас имат ли гаранция?

Благодарение на използваните материали и пълният контрол върху производството на светещите букви от плексиглас, можем спокойно да даваме гаранция до 3 години за стандартни поръчки.
Използването на качествени светодиодни модули за осветление на обемните букви – тези на G.O.Q. LED и SloanLED гарантира дълга и безпроблемна експлоатация на светещите букви от плексиглас.

Колко време отнема изработката и монтажът на светещите обемни букви от плексиглас?

Изработката и монтажът на светещите обемни букви от плексиглас става много бързо и лесно.
Понеже са леки, не затрудняват монтирането на конкретния обект – магазин, аптека, офис и т.н.
В повечето случаи изпълняваме този тип букви за 7-15 дни.