Емблематични реклами в Пловдив от рекламна агенция Медия Дизайн

И тази година почти се изплъзна между пръстите ни – 27та за Медия Дизайн. Вече повече от четвърт век изработваме проекти, чиято реализация ни носи прекрасни мигове от най-стария жив град в Европа.

1. Обемни букви together

Обемните букви „together“ се превърнаха в забележителност броени часове след като бяха монтирани. Стотици минувачи и посетители на града не пропускат възможността да се снимат до тях. А ние сме изключително горди от факта, че стоим зад изработката на логото на ПловдивЕвропейска столица на културата за 2019 година.

Атрактивните дизайнерски букви бяха изработен през 2016 година по задание на Община Пловдив и отразяват слогана на изминалата 2019 година. Тя бе изпълнена с безброй културни мероприятия и интерактивни събития, които преобразиха облика на града и ежедневието на живущите в него.

Светещи букви с перфо фолио ден и нощ Plovdiv 2019 и обемни букви together

2. Светещите букви на Пивоварница Каменица

Каменица е емблематичната бира на града под тепетата е един от отличителните му белези. След направените промени и смяната на производствената база на пивоварната, тя придоби съвсем различен вид. В новата пивоварница Каменица има микро крафт бира, ресторант и магазини. И тук Медия Дизайн има честа да участва в изграждането на цялостната визия на обекта.

Светещите назад фасадни букви на посетителския център и ресторанта към него дават завършен вид на фасадите. Качеството на изпълнение гарантирано с използването на инокс, автобоя от най-висок клас и LED модули с много висока гаранция и дават спокойствие, че тези надписи ще продължат да светят дълго след изтичане на гаранционния период.

Емблематичната Пивоварна "Каменица" с нова визия

3. Буквите на хотел Лайпциг

Име познато на всички жители и гости на Пловдив, хотел „Лайпциг“,като едно от култовите места в града. Част от гостоприемството на Пловдив. Старият социалистически хотел промени своята визия през последните години в голяма част и с наша помощ.

За тях сме изпълнили всички рекламни надписи – на входната козирка, на покрива, буквите на ресторанта.

Вложихме много усилия и старание и за надписа на входа на кафе-градината L Garden.

Светещи обемни букви на покрива на хотел Лайпциг - Пловдив

4. Цялостното брандиране на хотел Holiday Inn

Holiday Inn“ – интернационалната верига хотели с разпознаваемо лого в сял свят стана част и от нашия град. Бизнес хотелът се намира в широкия център на града и е доказателство за гаранция, добро обслужване, качество и уют. „Holiday Inn“ избраха да се доверят на нашия 27 годишен опит в рекламния бизнес за брандирането на техния обект.

Всички рекламно-информационни елементи са специфицирани от бранда и се контролират от мениджъри на веригата. Покрихме високите американски изисквания и резултатът е наистина впечатляващ. Благодарим за доверието на инвеститора.

Холидей Ин Пловдив светещи обемни букви, Медия Дизайн

5. Алея на олимпийската слава

За да възродим едни от най-славните моменти на Олимпийците на Пловдив и да стимулираме и поддържаме хъса на повече деца и младежи, Медия Дизайн изработи 46 информативни табели – за всеки един от олимпийските шампиони на града.

По инициатива на „Община Пловдив“ и Общинско предприятие „Младежки център Пловдив“, се монтираха табели по протежение на пешеходната зона на Гребния канал, напомнящи за олимпийците, които прославиха града ни.

Метална табела от Алея на олимпийската слава в Пловдив

6. Брандиране фасадата на хотел SPS

Изтупахме праха на още една емблематична сграда от времето на комунизма. Огромния 16 етажен хотел на входа на жк Тракия се вижда от километри. Характерният куб на покрива с букви SPS десетки години служеше за ориентир в града.

След смяната на собствеността на хотела новите собственици решиха да променят визията му. Започвайки от обличане на огромния куб със светеща табела, нови обемни букви, хотел SPS засия с красива и забележима нова визия.

Бизнес хотелът на Пловдив - SPS

7. Гигантска реклама за T-MARKET

Гигантски букви TMARKET

Емблематичния магазин в града под тепетата, които се позоваваше под името Сани, който по-късно бе Триумф, стана флагман на магазини T-Market. Мястото на обекта, лесното и бързо придвижване помогнаха в монтирането на гигантските букви.

Изработката на подобен тип огромна реклама, не е лесно начинание, но нашите опитни и висококвалифицирани професионалисти, успяха да изпълнят заданието в уговореният срок. Логото на Т-МАРКЕТ беше поставено успешно и вече приветства клиентите си ефектно и подобаващо.

8. Хотел Landmark Пловдив с ефектна имиджова реклама

Хотел Landmark Пловдив - светещи обемни букви

Гребна база Пловдив е едно уникално съоръжение, но от малкото в света водни бази направени за гребане. Условията и микро климата на елегантният въжен мост, правят това място предпочитано за спорт и отдих на Пловдивчани. Хотел Landmark се намира на западната част на гребната база, почти няма място, от което рекламните обемни букви да не се виждат.

Хотелът съчетава разкош и изискан стил, като позволява на своите гости възможността да се потопят и усетят „магията на Пловдив“.

9. Метални букви монтирани на Изложбена зала 2019

Обемни букви от неръждавейка за Художествена галерия Пловдив

Изложбена зала 2019“ се намира на ул. Гладстон 32 в центъра на град Пловдив и е наречена така, в чест титлата на града – Европейска столица на културата за 2019г. Елегантните метални букви, които изработихме за изложбената зала, пасват перфектно на минимализма с която е била отворена галерията. Тя бързо се превръща в предпочитано място за художници, артисти и всякакви арт културни събития.

И до днес, световни имена в съвременното изкуство гостуват в залата, за да представят последните си изобретения.

10. Лого за Медицински университет Пловдив

Ефектни букви от боядисана неръждавейка

Нашите дизайнери, успяват да сътворят логото на Медицинският университет още преди 15 години. То перфектно приляга на добрият имидж на университета, като съчетава важни за него елементи. За тях поставихме външни метални букви със задно светене, които допринасят за добрия имидж на университета.

Независимо ден или нощ, рекламата винаги изглежда привлекателно.