Облепване на врати, стени и мебели е един от най-евтиния и ефективен начин за реклама. Апликирането на самозалепващо фолио се превърна в задължителен елемент за реклама в почти всеки бизнес. То изпъква фирмената идентичност и придава нов дизайн на захабената врата, бюро, стена, и др. Така всяка стара мебел започва да изглежда като съвсем нова.

Облепването на врати, мебели, стени и всякакъв тип обекти винаги е бил от предпочитаните начини за реклама. Независимо дали искате да рекламирате или просто да предадете нов дизайн, визия и излъчване на мебел или врата, то винаги ще изглежда забележително и ново. Обновете и декорирайте вашите мебели и всякакви интериорни пространства – стени, тавани, колони, врати, асансьори и др. Ние предлагаме богато разнообразие от палитри цветове и различни дизайни с различни текстури, дори имитации на естествени материали като – дърво,метал, камък и кожа, които помагат в създаването на ефектни интериорни декорации. Нашата система за апликиране на самозалепващо фолио и обучен професионален екип гарантира, че то ще бъде залепено „без балончета“.

Облепване на мебели
Облепяне на прозорци и дограма със самозалепващо фолио
Облепване на стени със самозалепващо фолио
Облепяне на прозорец
Защо са подходящи за използване?

Фолиото което използваме е здраво, дълготрайно и качествено. Това означава, че при почистване дори с вода, няма да се разлепи или скъса. Цветовете също могат да бъдат различни, защото предлагаме всякакъв тип палитри. Дървесно или стоманено, мрамор или естествен камък, кожено или плътен цвят и текстилни обработки, каквото вие се сетите. Този начин на използване също е подходящ ако търсите лесна, евтина и бърза смяна на фирмената рекламна идентичност.

Колко струва?

Облепването на врата или мебел с фолио винаги е за предпочитане ако търсите по-изгоден вариант. Предметът се превръща като нов, придавайки изцяло променена визия и усещане, без да е необходимо да отпускате голяма парична сума. Става евтино, бързо и ефектно. Това го прави много подходящ и предпочитан избор ако не разполагате с голям бюджет.

Креативни идеи за облепване на врати и стени

Дизайнът и цялостния облик оказват влияние върху създаденото доверие на бизнеса ви, установяването на марката и посланието, което стига до вашите клиенти. Без значение дали става дума за цялостно или частично облепване, ние от рекламна агенция Медия Дизайн ще се погрижим за вашият бизнес да изглежда подобаващо и да рефлектира максимално вашата идея на фирмата. Нашето декоративно самозалепващо фолио пасва идеално на всяка врата във вашият офис, магазин или дори на външни условия.

Красиво и изтънчено брандиране на мебели

Тъй като нашето специално фолио, което използваме при облепване на мебели, е водоустойчиво и много плътно, то няма да се скъса или повреди ако го измиете с вода. Не се притеснявайте с течностите, нашите фолиа са здрави и издръжливи.

Облепяне на врати - Преди и след