Портфолио с изработени от рекламна агенция Медия Дизайн уеб сайтове

Web дизайн и изработка на сайтове. SEO оптимизация

Рекламна агенция Медия Дизайн реализира проекти за уеб сайтове на фирми от различни сфери на дейност: хотели, вериги магазини, организации, автосервизи, винарски изби, строителни компании и т.н. Съобразяваме се с бизнеса на всеки от клиентите и конкуренцията в съответния сектор. Стремим се да създадаваме уеб сайтове, които да бъдат не само с атрактивен дизайн, а да са реално полезни за потребителите.

Технологии за уеб дизайн и изработка

Последни технологии за уеб дизайн

Сайтовете се изработват с помощта на съвременните технологии за уеб разработка. Екип от професионални дизайнери оформя визията на уеб сайта, така че графичният интерфейс да се възприема лесно и да привлича внимание. Другият важен етап в изграждането на сайта е програмирането на функциите за отличната навигация и гъвкавост за различни устройства.

Бъдете откриваеми в интернет

Част от работата на уеб разработчиците е SEO оптимизацията на сайтовете според последните изисквания на най-голямата търсачка Google. Подбират се ключови думи, свързани със сферата на работа на клиента, по които сайта да бъде лесно откриваем за потребителите. Целта е да се увеличи трафика от потребители на сайта и респективно продажбите на съответната компания. SEO оптимизацията е от голямо значение, особено за фирми в силно конкурентни сектори.

SEO оптимизация, Медия Дизайн
Поддръжка на сайтове, Медия Дизайн

Постоянна поддръжка на сайтове

За да бъде интересен Вашия фирмен уеб сайт, съдържанието му трябва да бъде привлекателно и полезно. Добре е потребителите да виждат стремежа Ви да надминете конкуренцията. Рекламна агенция Медия Дизайн предлага поддръжката на сайтове, която включва: публикации в социалните мрежи и блога, смяна и редактиране на информация за продукти, линк билдинг кампании и подобни. В динамично развиващата се интернет среда, потребителите обръщат внимание и се задържат на сайтове с интересно и актуално съдържание. Затова е необходимо сайтът Ви да се доразвива и променя.

Изпълнени проекти за web дизайн: