Изграждаме работещи уеб сайтове!

Предлагаме цялостни решения за успешно онлайн присъствие

Ще Ви помогнем да представите бизнеса си в интернет пространството в най-добрата му светлина. Фирменият уеб сайт или онлайн магазин дава възможност на клиентите Ви да достигат лесно до Вашите продукти или услуги.

Ще се погрижим за изграждането на Вашия успешен онлайн имидж на доверен и надежден партньор. Освен създаването на отлично функциониращ уеб сайт, предлагаме опцията за последващото му развиване, поддръжка, създаване и менажиране на онлайн маркетинг стратегия.

Проекти за изработка на уеб сайт, изпълнени от Медия Дизайн

Пълен пакет уеб услуги

Гаранция за ефективност и удовлетвореност

Можете да ни се доверите за цялостната онлайн концепция на бизнеса си – от създаването на уеб сайта до маркетинга и рекламата. Ако все още нямате сайт или имате нужда от съдействието ни за неговото развиване, оптимизиране и реклама, свържете се с нас за повече информация.

Имате нужда от уеб сайт?

Не се колебайте да се свържете с нас! Изпратете запитване или се свържете с нас по телефона +359 896 698 351 за консултация.

Дизайн и изработка на сайтове

Уеб сайтове за Всеки бизнес

Без значение в коя сфера е дейността на Вашата компания, ние ще разработим успешен план за онлайн презентирането му. Вашият уеб сайт е визитната картичка на компанията Ви в Интернет и ние ще се погрижим да я представим подобаващо!

Изработваме уеб сайтове за ресторанти и пицарии, спортни клубове, интериорен дизайн и декорации, хотели, сладкарници, езикови центрове, търговски фирми, компании производители на суровини и готови продукти и много други. Всеки проект е изцяло съобразен с конкретните нужди и индустрията на клиента, предшестван от предварително проучване на пазара.

Функционални онлайн магазини

Имате нужда от изграждане на онлайн магазин, който да Ви помогне да увеличите своите продажби? Независимо дали ще продавате продукт или услуга, нашият екип е насреща!

Интегрираме необходимите функционалности и създаваме удобен за употреба интерфейс, за да може потребителите да бъдат максимално улеснени при онлайн пазаруването.

Уеб сайтове за различни бизнеси - изработка на сайт

Copywriting и SEO оптимизация

Copywriting и SEO оптимизация от Медия Дизайн

Качествено и полезно съдържание

Дизайнът е само първата стъпка от процеса за задържане на вниманието на потребителите на уеб сайта или онлайн магазина Ви. Най-важно е какво е съдържанието им – дали е релевантно, достатъчно информативно и полезно за потребителите. Обикновено за тази цел е нужно да се обърнете към професионалисти.

Нашият екип създава рекламни текстове, съобразени с последните тенденции в дигиталния маркетинг и SEO правила. Стараем се да „накараме“ потребителите да Ви четат, за да се изгради доверие към компанията Ви и те да се връщат отново на Вашия сайт.

SEO oптимизация на съдържанието за търсачките

Проучвайки Вашия бизнес ще създадем правилната стратегия за оптимизиране на съдържанието, така че да бъдете откриваеми в търсачките. Класирането на уеб сайта на предни позиции, в комбинация с интересното и полезно съдържание, е ключът към онлайн продажбите, респективно към „израстването“ на бранда Ви в Интернет.

Поддръжка на уеб сайтове / онлайн магазини

Винаги актуален и правилно функциониращ сайт

Полагането на грижите за уеб сайта е като да се грижиш за електроуред например. Нужно е редовна поддръжка, за да работи безпроблемно. Това Ви предлагаме и ние – поддръжка на уеб сайта, така че да е в крак с последните технологии и да функционира идеално, за де не губите аудиторията си.

В какво се изразява поддръжката?

 • Добавяне на нови функционалности

  Ще надградим сайта Ви с нови менюта, бутони, начини за плащане, езици, SSL сертификат за сигурна връзка, банери с оферти, форми за регистрация и контакт и други.

 • Добавяне на ново съдържание и редакции

  Редовно публикуване на ново и свежо съдържание (публикации), създаване или промяна на банери, добавяне на снимки и продукти, редактиране на текстове, цени и др.

 • Актуализиране на сайта

  Обновяване на сайта и интегрираните в него функционалности за правилно функциониране, спрямо последните технологии.

Поддръжка на уеб сайтове и онлайн магазини

Онлайн реклама

Онлайн реклама в Google, Facebook, Instagram

Реклами в социалните мрежи

Широката аудитория и масовото използване на социалните мрежи ги прави все по-предпочитан канал за рекламиране. Предлагаме Ви възможността да достигнете до целевите си клиенти чрез реклама във Facebook и Instagram.

Ангажираме се със създаването на рекламни кампании спрямо търсената цел – събиране на нови последователи, ангажиране на потребителите с бранд, генериране на трафик към сайт, реклами за ремаркетинг и др. Ще се погрижим за правилното таргетиране, дизайн на изображения, създаване и оформяне на текста на рекламата, проследяването на резултатите и тяхното ясно тълкуване за последващи реклами.

Реклами в Google Adwords

Текстовите и дисплейни реклами на Google са мощен рекламен инструмент за бързо и ефективно достигане до целева аудитория. В зависимост от Вашия бизнес и това в колко натоварена пазарна ниша се намира, ще създадем успешна реклмна стратегия.

Ремаркетинг кампании

Припомнете на потребителите за своя бизнес

Ремаркетинг във Facebook

Чудили ли сте се как Facebook Ви показва точно определени продукти, които сте гледали наскоро в някой онлайн магазин? Това всъщност е динамичен ремаркетинг. Предлагаме Ви възможността за изработка на рекламни кампании за ремаркетинг във Facebook към Вашата целева аудитория. Ще Ви помогнем да продавате повече.

Ремаркетинг в Google и партньорската мрежа

Ежедневно Ви „преследват“ реклами с картинки и текст, докато разглеждате различни сайтове или използвате приложения, които са част от партньорската мрежа на Google. Обикновено Ви се показват реклами на продукти или услуги, които вече сте разглеждали в някъде в Интернет: сайт, приложение или онлайн магазин. Всъщност тези реклами са форма на ремаркетинг кампания в Google Adwords.

Ако и Вие желаете да достигате до целевата си аудитория със специални предложения и оферти в мрежата на Google, потърсете ни за съдействие.

Ремаркетинг кампании в Google и Facebook

E-mail маркетинг

E-mail маркетинг - рекламни имейл кампании

Споделяйте с Вашите клиенти

E-mail маркетингът е една от най-ефективните форми на директния маркетинг, чрез който достигате лесно и бързо до желаната от Вас аудитория. Вие избирате на кого да изпратите по e-mail покана за събитие, специална оферта, промо код, бюлетин, съобщения, с които да благодарите за конкретно действие и други. Голямото предимство на този тип дигитална реклама е изграждането на лоялна общност от клиенти и доверие във своя бранд.

Нашият екип предоставя услугата по изготвяне и анализ на e-mail кампании. Ще се погрижим да изградим разпознаваем стил на вашите рекламни послания. Предлагаме създаване на:

 • рекламни електронни съобщения с оферти, промо кодове, тип покана или благодарност, намаления, специални предложения;
 • дизайн и копирайтинг на имейлите;
 • следене и анализ на статусите на имейл кампаниите;
 • изготвяне на доклад с данни за статуса на съобщенията;
 • възможност за сегментиране на аудиторията;
 • адаптивен дизайн на имейлите, за да са четими на всеки вид устройства.

Изпълнени проекти за web дизайн: