Metro Cash & Carry

Верига магазини МЕТРО Кеш енд Кери е световен лидер в търговията на едро, ориентирана към обслужване на клиенти от малкия и среден бизнес. METRO GROUP има повече от 750 обекта в 28 държави, които предлагат огромен асортимент от продукти с професионална насоченост и гарантирано високо качество. Те се нуждаеха от ремонт на обемни букви.


Нова, 10 пъти по-енергийно ефективна инсталация

Магазин Метро Пловдив с нова LED инсталация SloanLED Prism

От магазин МЕТРО, намиращ се в град Пловдив – бул. „Санкт Петербург“ 135, ни потърсиха за отговорната задача – ремонт на обемни букви на покрива. Нужна беше подмяна на осветлението на рекламните надписи. С годините старата неонова инсталация се е амортизирала и не свети нито ярко, нито ефективно. За да отговорят на високите стандарти за сигурност и надеждност, които изисква бранда, МЕТРО България предпочетоха най-доброто осветление за рекламно-информационни елементи. Това са светодиодните модули на водещия американски производител SloanLED, отличаващи се с висока производителност, енергийна ефективност и дълъг живот.

Светещите букви са с височина 2.50 м, а дължината на целия надпис е почти 14 метра. За осветяването на мащабния надпис използвахме специално проектирани за светещи букви LED модули – SloanLED Prism. С широкия си ъгъл на светене от 180°, те осигуряват ярко и равномерно осветление на рекламата. Патентованата технология на уникалните лещи с микро призми е един изключителен пробив на SloanLED, свързана с множество изследвания.

SloanLED Prism светодиодни модули за Метро - Пловдив Санкт Петербург
SloanLED Prism сертификати

Благодарение на отличната видимост на SloanLED Prism, огромните букви МЕТРО засветиха идеално само с 530 модула. С тази светодиодна инсталация, общата консумация на рекламата с размери 2.5м на 14м е под 600 W. За сравнение, старата неонова система е изразходвала около 6 kW. Това означава, че след извършения ремонт на обемни букви METRO, рекламата харчи 10 пъти по-малко електричество и същевременно свети много по-силно.

5 години пълна гаранция на осветлението след ремонт на обемни букви Metro

Latest News SloanLED Prism Enlighten - breakthrough LED lens technology

Много важна стъпка в еволюцията на развитие на LED технологиите е Constant Current Technology (CCT), която SloanLED първи представят на пазара. За разлика от стандартните LED системи, всички модули за обемни букви SloanLED имат внедрена тази LED технология. Чрез нея се елиминират загуби по веригата и спадове на напрежението. Constant

Current Technology осигурява равномерна светлина през цялата инсталация, като същевременно предотвратява повреда от претоварване на светодиодите. Това предимство на светодиодните модули SloanLED Prism е гарант за ефективност и дълготрайност. Официалната им гаранция, която идва от производителя, е 5 години.

Като компания с познания и опит в областта на производство и монтаж на външна реклама, предлагаме и висококачествени услуги, като ремонт на обемни букви или табели. След приключване на дейностите по реновация, рекламите получават гаранция от 3 до 5 години, в зависимост от вида на LED осветлението, което е поставено.

5 години гаранция на обемни букви - 5 YEAR WARRANTY

При ремонта на обемните букви на магазин METRO инсталирахме светодиодите SloanLED Prism, с което рекламният надпис се покрива пълна 5-годишна гаранция от Рекламна агенция Медия Дизайн. С тази гаранция, дългия живот и висока ефективност, LED осветлението SloanLED спечели доверието на веригата METRO. Прецизно извършения ремонт на обемни букви им осигури спокойствие за години напред.