Винилни реклами винаги са били чудесен избор що се отнася до външната и интериорна реклама. Цената, размера и визията винаги са отговаряли на очакванията. Разликата от стандартния начин за изпъване на винилното платно с ластични въжета или на ръка — ние предлагаме нещо съвсем различно.

Lucya винилни реклами
Аквапарк винилни реклами
Табели за Бултекс99 с винил
Винилна табела Sony

Специална патентована система за изпъване на винил

Нашите винилни реклами са със специализиран алуминиев профил и патентована система за изпъване на винила с алуминиеви щипки. Цялата конструкция може да се затвори със стилна алуминиева капачка. Тъй като стой изпъната, това създава ефекта, че сякаш е табела от твърд материал, докато всъщност е винил. Резултатът е страхотен ефект от този тип реклама. Така изпънатият винил не се вее при вятър, което го предпазва от скъсване и поражения върху рекламата. Ние използваме качествени винилни платна от доказали се производители на пазара 3M.

Метеорологичните условия не са проблем за винилните реклами

Нашите трайни, естетически и ефикасни рекламни табели са създадени така, че да издържат на често променливите метеорологични условия за региона. Системата ни за реклами е проектирана, че да изработваме табели, без да имаме ограничения в поръчаните от вас размери. Независимо дали искате една много голяма табела, няколко малки винилни реклами – нашите опитни професионалисти ще изпълнят вашата поръчка в срок. А качеството отново ще бъде ненадминато, както очаквате.

Искате да смените рекламната визия, табела или винилна реклама за вашият бизнес? Специалистите ни могат да сменят или ремонтират рекламата на място. Това става бързо и лесно за нашият сръчен екип от професионалисти, защото не е нужно да се демонтира самата табела. Трайният алуминиев профил и лесната смяна на винилните лица, гарантират дълъг живот на винилните реклами. Ние от рекламна агенция Медия Дизайн ще се погрижим за вашата рекламна визия.

Kamenitza Since 1881 винилна реклама и табела за супермаркет магазин
Винилна реклама и табела за Dekom
Трябва ли да използвам винилни реклами и правилно ли е това за моят бизнес?

Нашата патентована система от алуминиеви профили, която използваме за производството на несветещи рекламни табели с винил, разрешава лесната и бърза смяна на вашата рекламна визия. За това са нужни нови специални клипсове за винила, за да може да се изпъне отново винилното платно. Тъй като това оскъпява подмяната на този тип винилни реклами, ние препоръчваме Ако имате билборд, чиято визия е нужно да се подменя 1 или 2 пъти в годината, можете да изберете нашата система за реклама с винил. В такъв случай, те наистина са доста превъзходен избор за вас. Ако става въпрос за много честа смяна на рекламната визия и лицата на винилните платна за вашият бизнес – ние също имаме какво да ви предложим. Свържете се с нас, за да можем да ви изготвим персонална оферта и да вземем най-доброто и оптимално решение за вас.

Какво представляват винилните реклами?

За разлика от стандартния начин за изпъване на винилното платно с ластични въжета или на ръка, ние предлагаме изцяло различна система. Нашите винилни реклами са със специализиран алуминиев профил и патентована система за изпъване на винила с алуминиеви щипки. Цялата конструкция може да се затвори със стилна алуминиева капачка. Тъй като стой изпъната, това създава ефекта, че сякаш е табела от твърд материал, докато всъщност е винил. Много хора често не могат да ги различат и дори бъркат винилните ни реклами и мислят, че рекламата е от твърд материал, поради нашата ненадмината система за опъване на винил. Освен невероятният ефект създаден в подобен тип реклама, така изпънатият винил не се вее при вятър, което го предпазва от скъсване.

Колко струват винилните реклами?

Елегантният вид, функционалността и ниската цена на лесно сменяемите визии на виниловите табели/банери ги прави много подходящ избор за реклама или каквото и да е известие на вашите клиенти. Вписват се превъзходно във всякакви интериори, както и в по-семпли, така и в по-изящни. Подходящи могат да бъдат за клиники, хотели, магазини, офиси, заведения, молове и навсякъде, където се търси изтънчено и практично решение за реклама или информационни табла. Ако търсите бюджетно решение за реклама, винилните реклами са чудесен избор за вас.

Разгледайте нашите изпълнени проекти за винилни реклами: