Табели за магазин Lucya с алуминий и винил
Брандиране на магазин с рекламни табели, Медия Дизайн
Алуминиев профил за рекламни табели
Несветещи табели с винил, брандиране на магазин

Винилните реклами са едни от най-икономичните решения, свързани с външната реклама. Отношението цена/размер на визията е повече от добро. За разлика от масово разпространените варианти за изпъване на винилното платно – с ластични въжета или на ръка (с нитове или видии), ние предлагаме едно доста по-елегантно решение.

Рамката на винилните ни реклами е от специализиран алуминиев профил с патенотована система за изпъване на винила чрез алуминиеви щипки. Всичко се затваря с елегантна алуминиева капачка. Резултатът е идеално изпънат винил (повечето хора си мислят, че табелата е от твърд материал). Освен естетическият вид на рекламите, така изпънатият винил не се вее при вятър, което го предпазва от скъсване.

Системата е изключително изгодна за изработване на много големи табели, без да има ограничения в размерите. Другото голямо предимство е, че всяка последваща смяна на винилното лице на табелата не е трудоемко. Лесно и бързо могат да се заменят рекламни визии на място, без да се налага да се демонтира самата табела.

Трайният алуминиев профил и лесната смяна на винилните лица гарантират дълъг живот на винилните реклами, произведени от Медия Дизайн.

Кога е правилно да се използват винилни реклами?

Когато искаме билборд с не много честа смяна на визията.

Патентованата система от алуминиеви профили, с която произвеждаме несветещи реклами с винил, позволява лесна и бърза смяна на визията. При всяка смяна обаче се появява необходимостта от нови специални клипсове, с които се изпъва вилното платно. Това леко оскъпява подмяната на рекламните винили. Препоръчваме ви, ако имате билборд, чиято визия се сменя 1 – 2 пъти в годината, да изберете рекламите с винил на нашата фирма. В такива случаи те са наистина отлично решение.

Ако става въпрос за много честа смяна на лицата също имаме решение, така че не се колебайте да ни попитате.

Бултекс 99 табели с винил и алуминиев профил, несветещи
Винилна реклама, Riva Center в Пловдив

Когато е необходима табела, която ще се гледа отблизо.

Понеже използваните от нас алуминиеви профили изглеждат много елегантно и изпъват идеално винила, несветещите винилни табели са с перфектна визия. Това прави винилните реклами много подходящи за монтиране на места, близки до погледа на потребителите.

Едни от най-честите приложения на несветещите винилни табели са при брандиране на обекти, като информационни или промотиращи марката и продуктите реклами. Могат да се поставят по сгради на супермаркети, магазини за дрехи или обувки, фирмени сгради, търговски центрове и други.

Когато ни трябва елегантна табела за интериора

В случай, когато е нужно да рекламирате или просто да информирате клиентите си за продукт или услуга, винилните реклами са много подходящи. Стилният им вид и функционалността (лесно могат да се сменят визиите) ги превръщат в незаменим рекламен инструмент. Идеално се вписват във всякакви интериори, както в по-семпли, така и в по-луксозни.

Подходящи за интериора на клиники, хотели, магазини, офиси, заведения, молове и навсякъде, където се търси елегатно решение за реклама. На тези места обикновено рекламите се гледат отблизо, така че и най-дребните детайли правят впечатление. Несветещите табели с винил покриват тези критерии с фината и прецизна сглобка на профилите и перфектно изпънато винилно платно.

Винилна реклама за пицария Верди

Защо да поръчате несветеща табела с винил?

Алуминиевата система профили в комбинация с винил определят елегантния вид на тези рекламни табели. Профилите са фини, но въпреки това захващат винилното лице здраво, така че то е максимално изпънато.

Благодарение на посочените предимства на материалите, които използваме в Медия Дизайн, винилните реклами изглеждат идеално дори след години експлоатация.

 

Несветещите табели с алуминиева конструкция успешно заместват тези с метална. Изработката на едно пано с алуминиеви профилна система е за предпочитане, защото крайният резултат изглежда много по-добре – елегантен профил и перфектно изпънат винил. Разликата в цената на крайното изделие е минимална, а качеството е гарантирано за години напред.

Алуминиевите профили правят рекламните табели с лице от винил много леки и същевременно удобни за монтиране.  Конструкцията от алуминий се сглобява много просто и винилът се изпъва на място на обекта. Това спестява доста от времето за изработка и опростява монтажа на винилните реклами.

Едно от най-големите предимства е на практика неограниченият размер на табелата. Могат да се изработят рекламни табели с всякакви мащаби, дори 30-40 кв.м, тъй като се използват винилни ролки с широчина 5 м. Няма нужда от свръзки, както при плексигласовите листове.

Изпълнени проекти на винилни реклами: