Изработваме светещи табели с винил и корпус, който е изцяло от алуминий. Използваме специализиран алуминиев профил, с който се оформя цялостната конструкция. Всички носещи колони и подпори също са от алуминий. За гръб на табелите използваме алуминиева ламарина Стуко, която, освен че е лека, има и отлични свойства на рефлектор. Така изпълнената табела на практика е вечна. Алуминият не корозира и дори след 10-15 години изглежда отлично. Системата от алуминиеви профили, която използваме за светещи табели с винил, позволява лесна и бърза смяна на визиите (лицата), както и последваща преработка на вече изработената табела в друг размер.

Монтаж на рекламен тотем Infinity
Голяма светеща табела с G.O.Q. LED
Монтаж на светодиодни модули Samsung LED на табела
Опъване на винилна табела TMarket

Качество от 3М за всяка светеща табела с винил

През последните 20 години работим с винилно платно на най-реномирания производител в бранша3M™. Винилът 3M™ Panagraphics™ III е здрав – 650 гр/кв.м, и много издръжлив – с 4 години гаранция. На него качествено и трайно залепваме транслуцентното фолио 3M™ Scotchcal™ Translucent 2330. Така изработен, готовият продукт покрива 4-годишна гаранция – 3M™ MCS™.

Трайност и икономия на енергия със съвременните LED технологии на табелите с винил

Все по-достъпното светодиодно осветление и високият светлинен добив на съвременните модули, на практика обезсмисли използването на нетрайните и енергоемки луминесцентни лампи. Отдавна се отказахме от използването и на китайски LED модули, с неясна трайност и сила на светене. Повече от 7 години инсталираме светодиодни модули на корейската компания G.O.Q.LED™. С отличните характеристики на продуктите – вградени чипове на Samsung™, 4 години гаранция, висок светлинен добив от 95Lm/W, патентован CAP корпус, и не на последно място изгодни цени, тази фирма много бързо се превърна в един от световните лидери в бранша.

За отговорни приложения и взискателни клиенти предоставяме най-доброто за осветяване на табели – модулите на американската компания SloanLED™. С ненадминатата си 5 годишна безусловна гаранция и 100 000 часа живот, тези модули на практика превръщат светещите табели с винил във вечна реклама.

Дългогодишният ни опит позволи да предложим на клиентите си перфектната комбинация от материали за светеща табела с винил: алуминиев корпус, лице от винил и фолио на 3M™ ( с най-престижната гаранция 3M™ MCS™), LED осветление с гарантиран произход и качество. Така изработените от нас светещи табели са с гаранция от 3 до 5 години, а животът им спокойно минава 10 години.

T-market София бул. Възкресение, светаща ъглова табела
Светеща табела от винил и алуминиеви профили за дрогерия Lilly, Варна

Кога е правилно да се използват светещи табели с винил?

Когато дължината на табелата е по-голяма от 3 метра или височината е над 70 см.

Тези проблеми се решават с използването на винилно платно – няма ограничение в размера. При правилен монтаж, то се опъва като барабан, което гарантира безпроблемна експлоатация при всякакви метеорологични условия. Трайността на така произведената табела е от 5 до 15 години.

Много хора смятат, че плексигласът е по-здрав и надежден от винила. Това не само, че не е така, но даже при по-големите табели (с височина над 70 см и дължина над 305 см) е точно обратното. Плексигласът има температурни разширения и свивания, което води до образуването на “корем” след първото лято. Освен това, размерът на листовете плексиглас по стандарт е 205х305 см. Това означава, че ако имаме размер на табелата по-голям от 305 см ще се наложи снаждане на двете парчета.

Когато се правят ъглови табели с външни или вътрешни ъгли или много големи табели.

Алуминиевата система, с която изработваме светещите табели с винил, позволява лесно и качествено да се изпълняват ъглови табели. Няма видими снадки, няма гънки по винила, лицата са идеално осветени. Може да се правят светещи табели с винил с повече от един ъгъл, дори и на вътрешни ъгли.

Възможността табелата да се изработи в нашата база и да се монтира на място при клиента, позволява да направим светещи табели с винил с неограничен размер. Табели с размери 30, 40, дори и 50 метра дължина и 4 – 5 метра височина, не представляват проблем за изработка.

Едно от най-популярните приложения на светеща табела с винилно лице е осветяването на бензиностанции. Отношението цена/качество, както и високата трайност и бърза изработка, привличат все повече клиенти към този наш продукт.

Когато имаме необходимост от лека и същевременно здрава табела.

Винилът е доста по-лек от плексигласа и позволява изпълнението на леки табели, които може да се доставят на части до обекта, където да се сглобят. Независимо, че табелата е лека, тя е изключително здрава.

В много случаи клиентите изискват монтирането на табели с големи или много големи размери на високи и труднодостъпни места. В тези случаи изработката на светеща табела с винил е абсолютно задължително.

Освен лесния монтаж, възможността да се сглобява на части, практически неограничения размер, светещата табела с винил се отличава с висока трайност и устойчивост на всички атмосферни влияния. Дори зачестилите напоследък тежки градушки, трудно разрушават светещата табела с винилно лице.

Защо да поръчате светеща табела с винил?

Струва ли си да поставя подобна табела?

Благодарение на материалите, които влагаме в светещите табели с лице от винил, можем спокойно да даваме минимална гаранция от 3 години на всички стандартни поръчки. Алуминиевата конструкция, която изгражда основата на табелата, на практика е вечна. Лицето от винил 3M Panagraphics™ III с фолио 3M™ Translucent™ идват с пълна 4-годишна гаранция от лидера в бранша 3M™.
На практика гаранцията на винилните табели се определя от осветителната система. Във всички стандартни табели използваме корейските светодиодни модули G.O.Q. LED™ – с 4 години гаранция, и захранващите драйвери на тайванския производител Meanwell. Възможно е табелите да бъдат осветени и с LED модули на американската компания SloanLED™. В този случай гаранцията на светещата табела скача на недостижимите в бранша 5 години.
Това, че табелите имат 3 или 5 години гаранция не означава, че животът им е толкова. Изработени от нас табели, продължават да изпълняват своето приложение 10, дори и 15 години. Опитът ни със светодиодните модули е от 7 години и досега заявките за след гаранционно обслужване са минимални.

Колко време се изработва и монтира?

Изработката и монтажът на светещите табели с лице от винил се осъществяват много бързо и лесно.
Алуминиевата им конструкция се сглобява по прост, но ефективен начин. Винилът се изпъва перфектно директно на обекта, а осветлението с LED модули се инсталира като конструктор Лего.
В повечето случаи изпълняваме този тип табели за 7-15 дни.

Колко тежи и какъв размер е минимума?

Благодарение на патентованата конструкция от алуминиеви профили, табелите са едни от най-елегантните в страната.
Профилите са с размери 14 или 17 см, което означава, че дълбочината на табелата е 14 или 17 см. Има възможност, при която светещото лице е 100% от размера на табелата.
Леката и проста конструкция позволява монтаж на сложни и труднодостъпни места.

Колко струва?

Светещите табели с лице от винил, изработвани от Медия Дизайн, са едни от най-изгодните ни рекламни изделия. Сравнени с обемните букви или с табели от бонд с вградени букви, този тип табели са изключително евтини и изгодни.

Изпълнени проекти на светещи табели с винил: