Светлинна реклама плексиглас и светодиоди - Rewardgateway
Плексигласова табела със светодиоди, сглобяване
Сглобяване на плексигласова табела
Вградени обемни букви в табела от бонд Reward Gateway

Изработваме светлинна реклама с лице от плексиглас и корпус, който е изцяло от алуминий. Алуминият не корозира и дори и след 10-15 години изглежда отлично. Чрез специално проектираните, патентовани профили, освен стандартните типове табели, изпълняваме двустранно-светещи реклами, табели с огънати лица, както и табели със заоблени ъгли. Имаме голямо разнообразие на така наречените снап рамки, които са изключително удобни за светещи и несветещи менюта с възможност за бърза и лесна смяна на визията.

Комбинацията от качествен плексиглас и фолио  3M™ винаги дава отличен резултат и като светене, и като трайност.

Светлинна реклама с мощно осветление

Съвременните светодиодни модули са с висок светлинен добив и на достъпна цена, което на практика напълно измести използването на енергийно неефективните луминесцентни лампи. За осветяването на табелите използваме само LED модули с доказана трайност и сила на светене – тези на корейската компания G.O.Q.LED™. От поне 7 години инсталираме корейските светодиоди с чипове на Samsung™, които спечелиха нашето и това на клиентите ни доверие с отличните си качества. Висок светлинен добив – 95Lm/W, патентован CAP корпус4 години гаранция и при това на  изгодни цени, превърнаха G.O.Q. LED в един от световните лидери в бранша.

Работим и с най-добрите на пазара светодиодни модули за осветяване на рекламни табели – LED модулите на американската компания SloanLED™. За проекти, изискващи по-натоварени и отговорни приложения, както и за взискателните ни клиенти, препоръчваме използването на безусловно най-сигурните и качествени светодиоди – тези на SloanLED™. Те имат 5 годишна безусловна гаранция с 100 000 часа живот, с което на практика осигуряват на светещите табели много дълъг живот.

Богатото разнообразие на нашите видове светлинна реклама с плексиглас ни позволява да предложим индивидуално решение на всеки клиент, съобразено с неговите нужди. Благодарение на качествените материали, които влагаме при изработката на табелите, нашата светлинна реклама с плексиглас е с минимална гаранция от 3 години. За по-взискателните клиенти предлагаме и варианти на табели с плексиглас с ненадмината 5 годишна гаранция.

Кога да използваме светлинна реклама с плексиглас?

Когато искаме табели с размери под 3 метра дължина и 60 см височина.

Специфичният гланц, с който се характеризира плексигласът, се вписва идеално в различни интериори. Табели, изработени с този материал, са особено подходящи за закрити помещения като търговски центрове, молове, ресторанти, закусвални, кафета и т.н.

Благодарение на богатото разнообразие на профили, ние можем да направим различни по дълбочина табели, задоволявайки изискванията и на най-взискателните клиенти.

Независимо, че табелите с винил са един от най-популярните ни продукти, ние съветваме клиентите си да поръчат светлинна реклама с плексиглас, когато размерите на табелата са по-малки от 300 см дъжина и 60 см височина. Светлинните табели с плексиглас са по-елегантни и изглеждат чудесно отблизо.

Ефектна реклама с G.O.Q. LED осветление

Когато табелата трябва да е „изтумбена“.

Светлинна реклама с плексиглас и алуминиево профили

Светлинната реклама с плексиглас може да бъде изработена с вдлъбване или изпъкване, съответно навътре или навън. Това е много подходящо за случаите, когато трябва да се изпълни табела тип светещо или несветещо меню за кафета и закусвални.

В комбинация с огромните възможности за обработка на плексиглас, които имаме, ние може да изпълним почти всяка форма на светлинна реклама. Опитът ни позволява и да я осветим перфектно, така че да дадем минималната за Медия Дизайн гаранция от 3 години.

Когато искаме да монтираме релефни букви от плексиглас.

Луксозните и много ефектни табели с релефни букви от плексиглас се наложиха напоследък като стандарт за офиси, магазини, дори и ресторанти. Много от големите търговски марки ги използват като част от брандинг стратегията си.

Когато изработваме такъв тип светлинни реклами, използваме основа от плексиглас, върху която залепваме съответните релефни букви – също изрязани от плексиглас.

Възможността за изрязване дори на много фини детайли, точното и прецизно пасване на отделните елементи, правят светлинната реклама с плексиглас единственото възможно решение в тези случаи.

Релефни светещи букви Reward Gateway
Защо да поръчам?

Нищо не може да се сравни с елегантността на плексигласа. Светлинните реклами, изработени от плексиглас са изключително фини и елегантни. Дори когато свети, плексигласът има своя специфичен гланц, което придава на рекламата екслузивен вид.

В какви форми могат да бъдат?

Възможността за фина обработка на плексигласа в съчетание с голямото разнообразие от профили, ни позволява да изработим дори и най-сложните светлинни реклами. Независимо дали става въпрос за „изтумбени“ табели или за табели с неправилна форма, най-доброто решение е плексигласът.

Подходящи ли са за светещи менюта?

Фини, елегантни и луксозни – това е изискването, когато се поръчва светещо меню. Табелата трябва да грабне вниманието на клиента отдалеч и в същото време да му даде необходимата информация.
Светлинните реклами с плексиглас са най-доброто решение, когато трябва да се изработи светещо меню, като предоставят огромен брой варианти за изпълнението си.

Подходящи ли са за снап рамки?

Наложили се като едно от най-популярните решения за лесна и бърза смяна на визии, снап рамките се превърнаха в стандарт за бизнеса.
Светлинната реклама с плексиглас и профил тип снап рамка е удобна за всеки клиент, който иска да прави промоции, обяви и др.


Изпълнени проекти на светлинна реклама от плексиглас: