Промоционална цена за табела, Медия Дизайн

Цена за светеща табела само 299 лв. Размери 200 х 50 см

За да няма въпроси или неясноти Ви предлагаме едно наистина просто и ясно предложение за Вашия бизнес. Изработката, надписването и монтажа са ВКЛЮЧЕНИ в цената на светещата табела. От Вас се иска само да кажете какво искате да пише и къде да се монтира табелата.

Едно наистина практично решение за светеща табела промоция цена на светеща табела

Светещата табела с размери 200х50 е удобно и практично решение за всеки малък или среден бизнес. Тя може да се монтира на почти всеки магазин, офис или заведение. Размерите са подбрани оптимално, за да може да предложим максимално изгодна цена. Може да сте сигурни, че получавате една отлична светеща табела на перфектна цена.

Качество и цена без компромиси

ниска цена на светеща табела

Светещата табела е изработена от алуминиеви профили, специално проектирани и произведени за изработка на рекламни табели. Всички носещи и укрепващи елементи, включително и гърба са от алуминий. Така може да сте сигурни, че никога няма да имате проблеми с ръжда или изгниване на табелата. Осветлението е луминесцентно с лампи Philips. Лицето на рекламната табела е от плексиглас и фолио 3М. Надписите от фолио също са включени в цената. Цялата конструкция е изчислена и издържа дори и на най-тежките метеорологични условия, независимо, че цената е по-ниска дори и от доста по-елементарни табели.

Важни подробности

Заради високите цени на електрическата енергия все повече клиенти предпочитат енергоспестяващите светодиодни инсталации. Ако гледате на табелата като на една дългосрочна инвестиция попитайте за нашите оферти за осветяване със светодиоди

Доставката и монтажът се отнасят за София и Пловдив. Доставка и монтаж в други градове се договарят допълнително. При нужда от метална конструкция или монтаж на височина над 4.50м цената им се договаря допълнително. Цената е без ДДС.

Направи запитване

    Вашето име (задължително)

    Вашият Email (задължително)

    Вашето съобщение