T Market табела за магазин в Пловдив

Днес е официалното откриване на 6 нови обекта на верига магазини T MARKET в Пловдив. Марката е собственост на Максима България – част от международния холдинг MAXIMA Grupe. Работи успешно на българския пазар от 2005 г., нареждайки сред най-предпочитаните вериги за хранителни и нехранителни стоки за стотици домакинства в цялата страна.

T MARKET има функционираща мрежа от магазини в много градове из цяла България, а вече ще заяви твърдо своето присъствие и в Града под тепетата с общо девет обекта на ключови локации. „Супермаркет близо до дома и работното място“ – именно местоположението на магазините е водещ фактор за този мащабен проект. А то е добре известно на всички пловдивчани, тъй като тези обекти от години изпълняват функция на супермаркети.

Медия Дизайн се включи в подготовката на T MARKET

Участвахме активно в брандирането на новите магазини на T MARKET. Изпълнихме всички външни реклами и визуална комуникация, с които марката е вече добре известна и разпознаваема. Въпреки множеството предизвикателства, които възникнаха по време на изработката и инсталацията на рекламите, се погрижихме за перфектната визия и функциониране на всички табели, обемни букви и рекламни изделия. Наша основна цел бе идеалното представяне на бранда.

Благодарим на Максима България за оказаното доверие и успешното ни партньорство в този и всички останали съвместни проекти. За нас е удоволствие е, че работим заедно толкова години.