LED светеща табела само за 200 лева
Промоция - светеща табела с LED за 200 лв. без ДДС

Купи изгодно готова LED табела с размери 203 см x 30 см

Имате нужда от светеща реклама за своя обект? Предлагаме Ви бързо и изгодно решение – сглобена табела с алуминиева основа и лице от плексиглас. Осветлението – LED светещата табела идва, с включено в цената от  200 лв. без ДДС.

Монтаж и изработка на дизайн за рекламната визия на табелата, не са включени в промоционалната цена. При желание, цените им се уговарят допълнително.

* Промоцията е валидна до изчерпване на количествата в склада.

Характеристики на промоционалната светеща LED табела

Табела с плексигласово лице и профил от алуминий

Външните размери на LED светещата табела са както следва 203 см (дължина) x 30 см (ширина) x 12 см (дълбочина). Изпълнена е от специализиран алуминиев профил за табели, с дебелина 10 см и гръб, също от алуминий. Лицето ѝ изглежда обемно, изнесено 2 см напред от основата. Изработено е изцяло от бял плексиглас, с отлична пропускливост на светлина. В комбинация с ефективните и ярки светодиодни модули, се гарантира отлична осветеност на рекламното изделие. Така произведена, готовата светеща табела се отличава със здравина, стабилност и трайност.

Освен изброените по-горе параметри, промо табелата има и изведен захранващ кабел с дължина 1,5 м за директно свързване към електрическа верига. Размерите на осветената ѝ част (лицето) са 200 см x 27 см. Това е и максималната големина на рекламната графика, която може да се апликира.

LED Светеща табела – ефективна реклама за всеки бизнес

Рекламните LED табели са практично и ефективно решение за представяне на малкия и среден бизнес. Рекламна агенция Медия Дизайн може да изработи различни по сложност, големина и дизайн светещи табели, съобразени с индивидуалните нужди и бизнеса на клиента.

Доволни клиенти

Подходящи са за различен тип обекти: магазини, заведения, ресторанти, детски центрове, аптеки и други. Всички светлинни реклами, произвеждани от Медия Дизайн, покриват изискванията на стандарта за качество TÜV NORD. Използват се материали с доказан произход на водещи производители в бранша, за да се гарантира дълъг живот на рекламата. За осветяване на таблите се използват LED модули и захранвания на корейската компания G.O.Q. LED, с които може да се осигури на клиента 3 год. пълна гаранция. Използват се и светодиодните модули на американската фирма SloanLED, които са най-висок клас в осветяването на реклами. С тях може да се подсигурят 5 години гаранция на светещите табели. Така изпълнени те предоставят на клиента спокойствие за години напред, а цената им е напълно конкурентна.