Al Amar предлага висококачествени, изискани парфюми и ароматни масла с ориенталски нотки. Продуктите се внасят от Египет и страните от Близкия Изток. В магазините на Al Amar, клиентите ще открият богата гама от аромати за всеки стил и начин на живот. Опитайте от завладяващите ухания, които освен, че носят изисканост и елегантност, са изключително дълготрайни.

От компанията предпочетоха Медия Дизайн за цялостното брандиране на обекта им в МОЛ Марково тепе в Пловдив. Създадохме впечатляваща рекламна визия на интериора, носеща усещане за лукс и екзотика.

Табела от черен бонд със светещи букви над входа

Над входа на магазина инсталирахме табела от черен Еталбонд с релефни светещи букви, представящи логото на Al Amar. Буквите са вградени в табелата и светят насочено напред. Те представляват „сандвич“ от 10мм плексиглас опал и златно фолио. Цялостната визия на рекламната табела напълно отговаря на модерната и изискана обстановка в магазина.

Табелите от Еталбонд освен с перфектен вид, се отличават и с устойчивост и надеждност. В тях инсталираме сигурно и безопасно LED осветление, за дълготрайна експлоатация.

Интериорни табели с релефни букви за предлаганите марки парфюми

Акцент от интериорния дизайн са несветещите табели от бонд. Те отново са черни, а надписите с марките, предлагани в магазина – бели, за контраст и стилна визия. Обемните букви са изработени като букви от ПВЦ, а останалите надписи са бяло рязано фолио. Табелите са монтирани над стелажите с парфюми и масла, насочвайки към конкретните марки. Тази интериорна реклама помага да се създаде визия на луксозен магазин.

Имиджово представяне с релефни букви

Последният акцент за завършена рекламна визия в интериора, са релефните букви. Те са комбинация на плексиглас с фолио. Поставени на две от стените в магазина, до табелите с логата, буквите са перфектната имиджова реклама. Този вид обемни букви имат предимството да леки и се изработват самозалепващи. Това ги прави лесни за монтаж, дори и от хора без опит.


Клиент: Al Amar парфюмерия


Дата: Ноември 2022 


Гаранция: 3 години


Град: Пловдив