Брандиране на автобус – цялостно облепяне на автобуса с рекламни изображения. Фирма Space Plan, търгуваща с офис мебели от Италия получиха един подвижен мегаборд в град Пловдив. Цялостното облепване на превозни средства с фолио е прекрасно решение при необходимост от активна реклама за големи групи хора. Освен пътниците, возещи се в автобуса рекламното послание се вижда и от хората по улиците, участниците в движението, дори и от хората живеещи и работещи по линията на маршрута.

Брандиране на автобус с фолио с пълноцветен печат

Брандирането на автобуса в долната му част е осъществено с пълноцветен широкоформатен печат върху фолио с ламинат за автомобилна графика на 3M. Автомобилното фолио с ламинат се използва за облепяне на най-уязвимите части от автомобила, за да ги предпази от надраскване и механични въздействия, които нараняват повърхността на боята. В горната част на автобуса е използвано висококачествено перфофолио, което е идеално за брандиране на автомобилни стъкла, витрини и други остъклени части.

Защо да изберете Медия Дизайн за брандиране на автобуси?

Използваме фолио на най-реномирания производител и иноватор на пазара – американската компания 3М. Освен възможността за лесен монтаж и най-сигурната гаранция в бранша то има и огромно предимство при последващия демонтаж при изтичане на договора с транспортната фирма. Всички видове фолио на 3М са с акрилатно лепило, като има специални серии с т.н. Removable лепило, което позволява лесен демонтаж, дори и от неспециалисти. По този начин брандирането на автобуса с рекламната графика не уврежда боята. Което значи без допълнителни разходи при демонтажа на фолиото.

Освен чисто техническите особености при брандиране на автобус, ние имаме над 23 годишен опит с дизайна на цялостния процес. Проектиране, качествено и в срок отпечатване и монтаж, както и в гаранционната и следгаранционна поддръжка. Клиентите ни са спокойни, че рекламният автобус изглежда както е проектиран и показан. Той ще остане такъв за дълго време, дори и след изтичане на гаранционния срок.


Клиент:  Space Plan


Дата:  Септември 2009


Град: Пловдив