Изофлор ЕООД е специализирана фирма за доставка и монтаж на индустриални подови настилки на база на реактивни смоли, саморазливни подове с доказани качества, намиращи приложение в предприятия от хранително-вкусовата промишленост и индустриални компании. „Изофлор” се превръща в бързо развиваща се компания и реализира проекти в цялата страна.

Брандиране на служебни автомобили

Брандирането на автомобили може да се осъществи по няколко начина. Облепянето на служебния автомобил на Изофлор е типичният пример за семпли и конкретни рекламни графики. Вторият вариант на облепеняне е изображен върху фирмения миниван. Графиките не са обемни и заемат малка квадратура.

Главната цел е да се представи информация за контакт с изчистен дизайн и изображение на фирменото лого.

Използвахме висок клас полимерно фолио, доверявайки се за пореден път на американската компания 3M – световният лидер в производството на индустриални материали.

Какви са ползите от рекламните графики?

Брандираният автомобил помага Вашия бизнес да се превърне в разпознаваем за обикновените потребители. Ненатрапчивата реклама от години се счита за една от най-печелившите маркетингови стратегии. Имате първоначална инвестиция (облепянето с рекламни графики), а след това дори и на паркинг, автомобилът не спира да Ви рекламира.


Клиент:  Изофлор ЕООД


Дата:  Август 2019


Гаранция: 3 години


Град: Пловдив