BILDA INVEST е инвестиционна компания с основна дейност придобиване и управление на активи в сферата на недвижимото имущество. Основните сегменти, с които се занимават са семейни комплекси, луксозни къщи и търговски и индустриални обекти.

От фирмата се довериха отново на Рекламна агенция Медия Дизайн за облепяне с рекламни графики на служебен електромобил.

Брандиране на служебен автомобил – BILDA Invest

Нашият екип извърши облепянето на електромобил с висок клас полимерно фолио от американския производител 3M. Самозалепващото каст фолио 3M Scotchcal 80 е създадено за повърхности със сложни 3D кривини. Подходящо е за приложения, изискващи високо качество и дълъг срок на експлоатация на открито и закрито. Създадената цветна и елегантна визия е в синхрон с фирмената идентичност.

Мобилна 24-часова реклама за Вашия бизнес

Рекламна агенция Медия Дизайн работи с професионалисти, които имат дългогодишен опит в брандиране на автомобили със самозалепващо фолио. Облепеният с графики автомобил помага на Вашия бизнес да се превърне в разпознаваем за обикновените потребители. Този вид реклама от години се счита за една от най-печелившите маркетингови стратегии, тъй като в движение или на паркинг, Вашият автомобил не спира да Ви презентира.


Клиент:  Bilda Invest


Дата:  Април 2022


Гаранция: 2 години


Град: Пловдив