G&V Logistics е млада, но бързо растяща компания, която се нарежда успешно сред лидерите в областта на логистиката. Със своя опитен, интернационален екип от специалисти, G&V Logistics планира, съхранява и доставя вашия товар до всяка точка на Европа, използвайки първокласни камиони.

Брандиране на автопарк – G&V Logistics

Извършихме брандиране на автопарка на G&V Logistics като облепихме рекламни графики върху служебните влекачи. Главен акцент бе фирменото лого, което е поставено челно върху кабините. Останалите рекламни графики изобразяват информация за контакт и уеб сайт.

При изработката на графиките се доверихме за пореден път на американската компания 3M. Използваното висококачествено самозалепващо полимерно фолио е трайно и издържливо.

Какво се случва след брандирането на служебен автомобил?

Главната цел на брандирането на автомобили е да се създаде мобилна реклама за Вашия бизнес, която промотира дейността и предлаганите услуги. Според използваните материали, трайността на графиките бива от 2 до 5 години. Противно на слуховете, след това не е нужно автомобилът да се пребоядисва. Не и ако е използвано 3M фолио (3M Scotchcal 40, 3M Scotchcal 50, 3M IJ40). То има лепилен слой, който позволява лесно отлепяне и това елиминира вероятността за следи от лепило по колата.


Клиент:  G&V Logistics


Дата:  Август 2019


Гаранция: 3 години


Град: Пловдив