Бизнес център Ангелов предлага 5 295 м2 офис и складови помещения, паркоместа, сървърни пространства, както и зона за отдих – зелени площи и градина. Сградата е оборудвана с мисъл за комфорта на служителите – дневна светлина прониква във всички от помещенията, а вентилационната система е от най-висок стандарт. Помещенията могат да бъдат обзаведени според визията и изискванията на наемателя. Рекламна агенция Медия Дизайн създаде релефни букви и интериорни табели за комплекса.

Визуална комуникация

За бизнес център Ангелов, Рекламна агенция Медия Дизайн създаде информационна табела, която да спомага визуалната комуникация в комплекса. Такъв тип табели са изключително полезни за посетителите, тъй като ориентират успешно и посочват търсените обекти, според етажа, на който се намират. Другите изработени интериорни изделия, подпомагащи ориентацията са и WC табелите, които посочват санитарния възел.

Релефни букви тип „сандвич“

Също така бяха изработени и монтирани надписи от релефни букви тип “сандвич”. Релефните букви са изключително популярни рекламни изделия, и извършеното брандиране в бизнес център Ангелов, доказва колко са ефективни и във вътрешни условия. Създават се от два материала, които могат да бъдат: плексиглас, фолио, неръждавейка. В този проект се вижда как дизайнът на буквите може да бъде подбран така, че да се вписва в интериора и цялостната визия на комплекса. Изработените надписи лоби, ресторант и конферентна зала са инсталирани на входа към прилежащите помещения


Клиент: Бизнес център Ангелов


Дата:  Август 2019


Гаранция: 3 години


Град: Пловдив