Реклама, вписваща се в стандартите за архитектурна естетика

Предлагаме едно наистина естетично решение за жилищни комплекси – брандиране на приземните магазини с рекламни табели. Рекламните табели с лице от винил и алуминиеви профили са изключително подходящи за това приложение. Системата с алуминий позволява перфектно изпъване на винила, така дори да се гледат от близко разстояние, табелите изглеждат идеални.

При изготвянето на проекта за жилищен комплекс Южен на Матраци ТЕД е използвана точно тази идея за уеднаквяване на рекламите. Целта е сградата да изглежда естетически добре и рекламите на магазините, разположени на приземния етаж, да се впишат в архитектурния й стил.

Бърза и лесна смяна на рекламни визии

Първоначално табелите са с рекламни винили, които съдържат надписи по желание на инвеститора. След като бъдат наети или закупени магазините, новите собственици могат да заменят винилите с такива, които представят конкретно техния бизнес. На практика подмяната не е свързана с никакви затруднения, понеже система алуминиеви профили много бързо се размонтира. Тъй като табелите не са светещи, сме предвидили възможност за монтиране на ел. инсталация, така че да може несветеща винилна реклама лесно да се превърне в светеща табела.

Чрез брандирането с рекламни табели на цели жилищни комплекси се удовлетворяват и двете страни: собствениците на сградата и наемателите на магазините. Едните са доволни, защото сградата им изглежда представително, а другите, защото получават готова реклама.

Табели, които запазват добрия си вид за години

Рекламните табели с лице от винил и алуминиеви профили, освен че изглеждат отлично, са и много здрави. Винилът е плътно прищипан от профилите, което не позволява да навлизат влага или вятър. Този факт е от голямо значение особено когато в табелата е вградено инсталация за осветление. Предимство е и устойчивостта на алуминиевите профили при външни атмосферни условия. Те не ръждясват и така дори след години изглеждат като току що монтирани.


Клиент:  Матраци ТЕД


Дата:  Май 2013


Гаранция: 3 години


Град: Пловдив