Концепцията на Kilo Store е да даде нов живот на рециклирани винтидж дрехи. Със своята екологична и природосъобразна мисия, брандът се е превърнал в широко разпознаваем из цяла Европа.

От ръководството на магазина се обърнаха към Рекламна агенция Медия Дизайн за изработката на атрактивна външна реклама, с която визията на обекта да се отличи.

Релефни обемни букви за Kilo Store, Пловдив.

Екипът ни създаде рекламната визия на Kilo Store чрез обемни букви. Те са изработени релефни, това означава, че са комбинирани два различни материала за създаването им. В този случай основата е от ПВЦ, а лицето от цветен плексиглас. Логото на бранда с емблематичният кантар е пресъздадено по същия начин.

Този тип релефни изделия се произвеждат най-често самозалепващи. За целта екипът ни използва специализирани двойнолепящи листове на 3M, лидер в областта на залепващите материали.

Как се създава рекламна визия за обект?

Рекламна агенция Медия Дизайн предлага богат асортимент от изделия за реклама – светещи и несветещи табели, обемни букви, винили с атрактивни графики и фолио. Нашите опитни специалисти ще Ви съдействат максимално, за избиране на подходящ тематичен рекламен облик.

Като оторизиран производител на 3M, работим с висок клас материали, които гарантират издържливост и устойчивост за години наред. По този начин създадените рекламни изделия биха Ви служили дълго във времето и ефективно.


Клиент: Kilo Store


Дата:  Ноември 2021


Гаранция: 3 години


Град: Пловдив