BBQ & Buns в град Пловдив е място, където можете да се насладите на вкусна храна, приготвена с внимание и майсторско умение. Шеф Дичев и неговия екип имат за цел да предоставят на своите клиенти неповторимо преживяване за небцето, удовлетворяващо всички сетива. Заповядайте на ул. Цанко Дюстабанов 34, където ще Ви посрещнат с гостоприемство и в уютна обстановка.

За изпълнението на проект за външна реклама, от заведението се обърнаха към Рекламна агенция Медия Дизайн, тъй като ние имаме над 20-годишен опит при брандирането на обекти.

Светещи табели за BBQ & Buns, Пловдив

След като наш дизайнер изработи дизайн на запазен знак за BBQ & Buns, нашите специалисти изготвиха план за цялостно брандиране. За фасадата изработихме табела от еталбонд със светещи вградени букви от оранжев плексиглас. До нея, бе монтирана светеща конзолна табела с алуминиев профил и лице от 3мм плексиглас опал. Лицето бе облепено с 3M транслуцентно фолио.

Рекламните изделия са осветени с LED модули на надеждния и доказан корейски производител G.O.Q LED. Тяхната технология пасва на всички видове светещи табели и благодарение на своята трайност, удължава живота на всеки продукт.

Засилен рекламен ефект с брандиране на витрини

За постигане на максимален рекламен ефект, облепихме витрината с висококачествено 3M 5525-324 Scotchcal Sandblast Film – пясъкоструйно фолио, подходящо за приложения на открито и закрито. В средата на витражното фолио поставихме и логото на BBQ & Buns, изрязано от оранжево PVC фолио.

Интериорната реклама е не по-малко важна, и по тази причина монтирахме PVC фолио на бара с изображение на запазения знак на заведението. Така завършен, проектът за външна реклама се откроява ясно и подчертава стила на ресторанта.


Клиент:  BBQ & Buns


Дата:  Август 2019


Гаранция: 3 години


Град: Пловдив