Стабил Агро Tрейд е компания с над 20 години опит и с широко портфолио от международно признати продукти в сферата на индустрията, селското стопанство и градинарството. В техния специализиран магазин ще намерите внимателно подбрани продукти и екип от проектанти, които имат грижата да създадат ефективна поливна система за вашата дейност в градината.

От компанията се довериха на Рекламна агенция Медия Дизайн за изграждането на тематична и завършена рекламна визия за своя обект.

Цялостно брандиране на обект – СТАБИЛ Агротрейд

За Стабил Агро Tрейд бяха изработени два релефни надписа с несветещи букви от ПВЦ, които облепихме с цветно фолио. Единият бе инсталиран на фасадата на сградата, така че да привлича вниманието на минувачите и да бъде видим отдалеч. Другият е монтиран на касата на магазина като ефектна интериорна реклама.

Визуалната комуникация в обекта е изградена с множество интериорни табели, които обозначават различните сектори и артикули в магазина. По този начин клиентите бързо и лесно ще се ориентират къде да намерят онова, което търсят.

Проектът по изграждането на външна реклама бе завършен с отпечатването и инсталацията на перфо фолио на витрините. Създадената цялостна и завършена визия отлично презентира фирмата.

Защо да се доверите на Рекламна агенция Медия Дизайн?

Рекламна агенция Медия Дизайн има дългогодишен опит при цялостно брандиране. Разполагаме с богат асортимент от реклами – светещи и несветещи табели и обемни букви, винили с атрактивни графики и фолио. Използват се единствено материали от доказани производители, които гарантират за здравината, издръжливостта и отличния вид на рекламните изделия.

Нашият екип има за цел да проектира и изработи реклама, която да Ви представя ефективно пред света и в същото време да служи дълги години наред.


Клиент:  СТАБИЛ Агротрейд


Дата: май 2022


Гаранция: 3 години


Град: Пловдив