Aerosub се довериха на Медия Дизайн за цялостното брандиране на техния обект

Магазинът e популярен в Пловдив още от 2006-та година. Известен е още с интересното си име, създадено от игра на думи между самолет „aeroplane“ и вид свежи сандвичи наречен „sub“. Така фирмата дава заявка за бързина и качество, борейки се да задоволява всеки вкус от вече близо 15 години. Към допълнение на техния имидж, те решиха да се обърнат към нас за цялостно брандиране на техния обект.

Създадохме цялостен дизайн за магазина с рекламно фолио за витрините и светеща рекламна табела с лице от винил

За цялостно брандиране на магазина, изработихме светещи табели с винил и корпус, който е от алуминий. Цялостната конструкция се създава изцяло от алуминиев профил. Използваният материал не корозира и дори след 10-15 години изглежда отлично. Системата от алуминиеви профили, която използваме за светещи табели с винил е изключително практична за всеки бизнес. Тя позволява лесна и бърза смяна на визиите, както и евентуална бъдеща преработка на вече изработената табела в друг размер.

Най-често срещаната реклама на магазини е облепянето с фолио. Използва се за промотиране на актуални промоции или визуализация на апетитни продукти. Благодарение на креативния дизайн на екипа, надписите и графиките от фолио предадоха рекламното послание на обекта по атрактивен начин. Този вид реклами са с ниска и достъпна цена, изработват се бързо и са трайни. Привличат погледите и са подходящ начин обектът ви да бъде запомнен. Подходящо е и за брандиране на обекти, които често сменят визията на витрините си, тъй като фолиото се премахва бързо и лесно.

При брандирането с рекламни надписи и графики, както и за изготвянето на винилно платно Медия Дизайн разчита на най-реномирания производител в бранша – 3M. Той предоставя всички нужни предпоставки за създаването на цялостен дизайн за вашия бизнес.


Клиент:  Aerosub


Дата:  Януари 2019


Гаранция: 3 години


Град: Пловдив