Фирма Абакус Брокер развива успешно своята дейност от 2008 година. Предлага широк набор от застрахователни услуги на различни компании, с които да осигури сигурност и спокойствие на своите клиенти. Като опитен посредник в тази сфера, Абакус Брокер винаги защитава интересите на своите клиенти и е на тяхно разположение през целия застрахователен период.

Във връзка с откриването на нов офис в град Пловдив, от компанията се обърнаха към опитния екип на Рекламна агенция Медия Дизайн за дизайна и брандирането на обекта.

Офисът на Абакус Брокер се намира на приземния етаж на голяма бизнес сграда в центъра на град Пловдив. По цялата дължина на помещението са разположени стъклени витрини, част от архитектурния стил на бизнес центъра. За да се открои застрахователният брокер от фасадата на сградата, предложихме модерен бизнес дизайн с висококачествено рекламно фолио за стъкла.

Рекламно фолио за стъкла насочва вниманието към Абакус Брокер

За освежаването на стъклената фасада използвахме висококачествено фолио за рекламни графики и надписи. Като 3M оторизиран производител, работим изключително с продуктите на водещия американски производител 3M. В проекта за Абакус Брокер комбинирахме рязано фолио и фолио за печат. Всички рекламни надписи са изпълнени от бяло полимерно фолио за режещи плотери 3M Scotchcal 50. Имената на застрахователните компании и логото на брокера са изработени от фолио за печат серия 3M Scotchcal IJ40 с гланц ламинат. И двата вида фолио гарантират отлична трайност на рекламите.

Декорация с витражно фолио Fasara – ефектен акцент от дизайна

Част от дизайна на стъклената фасада е облепянето със специализирано фолио за декорация на стъкла 3M Fasara. Използвахме дизайн с преливка Lontano Graduate, който придава едновременно по-атрактивна визия и лека дискретност. В долната част на стъклото текстурата е наситена, като плавно се разрежда и прелива към прозрачност.

Освен за естетичност, фолиото от серия 3M Fasara служи и като защитно фолио. Предпазва стъклото от разпръскване при случайно счупване и блокира 99% от слънчевите UV лъчи. Така през лятото слънчевата топлина не навлиза в офиса и вътре е по-прохладно, а през зимата топлината в офиса не се губи. С апликиране на рекламно фолио за стъкла за декорация на витрини се подобрява енергийната ефективност на помещенията.


Клиент:  Абакус Брокер


Дата:  Април 2019


Град: Пловдив