ТОП Маркет Пазарджик – брандиране на супермаркет с табела от винил

За супермаркет ТОП Маркет в град Пазарджик изпълнихме елегантна несветеща табела с алуминиев профил и винил с пълноцветен печат. Профилът е специализиран за табели с винил и с помощта на специални щипки изпъва максимално винилното платно. Така лицето на табелата изглежда перфектно гладко, имитирайки листов материал, като например плексиглас. В конкретния проект за брандиране на супермаркет ТОП Маркет, големината на табелата изисква тази система, за да може лицето да е цяло и да се гарантира дълъг живот на рекламното изделие.

На практика, с алуминий и винил могат да се изработят табели с неограничен размер и по-нестандартна форма, каквато е тази на ТОП Маркет. Цената за изработката на такива големи винилни реклами е много изгодна и се оправдава от трайността и качеството на изпълнение.

Лесна смяна на рекламни визии за брандиране на супермаркет

При брандиране на супермаркет, често се слагат рекламни винили на големи търговски марки, които след известно време се подменят с нови. Системата, която използвахме за ТОП Маркет – с алуминий и винил, позволява лесна и бърза смяна на рекламните визии (винили), и то на място. Не е необходимо табелата да се демонтира и това изключително улеснява клиенти, при които се налага по-честа смяна на винили.

Ако ТОП Маркет трябва да смени изцяло визията си с реклама, различна от тази на бранда Каменица, процесът по замяната ще е изключително ускорен. Това облекчава клиента и финансово, тъй като не налага демонтаж на рекламата табела.

Облепяне на витрините на магазин с рекламно фолио

За да добие магазинът цялостна и завършена визия, сме облепили витрините с надписи от рязано фолио и напечатано перфо фолио. Рекламата от фолио е много атрактивна и е подходяща за търговски обекти. В комбинация със стилната табела от фин алуминиев профил, се получава чудесна комбинация за брандиране на супермаркет.


Клиент:  Топ Маркет


Дата:  Ноември 2014


Гаранция: 3 години


Град: Пазарджик