ТОП Маркет Пазарджик – брандиране на супермаркет с табела от винил

За супермаркет ТОП Маркет в град Пазарджик изпълнихме елегантна несветеща табела с алуминиев профил и винил с пълноцветен печат. Профилът е специализиран за табели с винил и с помощта на специални щипки изпъва максимално винилното платно. Така лицето на табелата изглежда перфектно гладко, имитирайки листов материал, като например плексиглас. В конкретния проект за брандиране на супермаркет ТОП Маркет, големината на табелата изисква тази система, за да може лицето да е цяло и да се гарантира дълъг живот на рекламното изделие.

На практика, с алуминий и винил могат да се изработят табели с неограничен размер и по-нестандартна форма, каквато е тази на ТОП Маркет. Цената за изработката на такива големи винилни реклами е много изгодна и се оправдава от трайността и качеството на изпълнение.

Клиент: Топ Маркет

Дата: Ноември 2014

Гаранция: 2 години

Вид: Винилни реклами

Град: Пазарджик

Лесна смяна на рекламни визии

При брандиране на супермаркет, често се слагат рекламни винили на големи търговски марки, които след известно време се подменят с нови. Системата, която използвахме за ТОП Маркет – с алуминий и винил, позволява лесна и бърза смяна на рекламните визии (винили), и то на място. Не е необходимо табелата да се демонтира и това изключително улеснява клиенти, при които се налага по-честа смяна на винили.

Ако ТОП Маркет трябва да смени изцяло визията си с реклама, различна от тази на бранда Каменица, процесът по замяната ще е изключително ускорен. Това облекчава клиента и финансово, тъй като не налага демонтаж на рекламата табела.

Облепяне на витрините с рекламно фолио

За да добие магазинът цялостна и завършена визия, сме облепили витрините с надписи от рязано фолио и напечатано перфо фолио. Рекламата от фолио е много атрактивна и е подходяща за търговски обекти. В комбинация със стилната табела от фин алуминиев профил, се получава чудесна комбинация за брандиране на супермаркет.