Autohaus.bg предлага доставка по пoръчка на нови и употребявани автомобили от Германия с гарантиран произход и проверено техническо състояние. Интересното при тях е, че бартери също са възможни. От фирмата се довериха на Рекламна агенция Медия Дизайн за брандирането на новооткрития им шоурум в град Пловдив.

Интериорни букви от черно PVC

Несветещите интериорни букви от PVC са подходящи за вътрешна и външна реклама. За Autohaus.bg използвахме 19мм черно PVC.

Създадените от Рекламна агенция Медия Дизайн интериорни букви за Autohaus.bg са самозалепващо изделие. Могат да се монтират лесно, дори от неспециалист. Те се инсталират директно на стената, благодарение на здрава и устойчива двойнозалепваща лента. Понеже държим на качеството, при избора на специализирани двойнолепящи листове се доверяваме на 3M – лидерът в областта на залепващите материали. Този тип двойнолепящо е издържливо на високи температури, а това позволява да се изреже с лазер заедно със самия материал за буквата.

За шоурума на Autohaus.bg бяха изработени надписи Welcome, Showroom Cafe bar и Auto Spa в черен цвят. Външният надпис обозначаващ паркинга е в бял цвят, за да контрастира от основата.

За високото качество няма ограничения

Имате неограничена възможност да представите Вашия бизнес в най-подходящата светлина. Фолиото на 3M, с което се облепват релефните обемни букви, се предлага в богата гама цветове с различни ефекти. Рекламна агенция Медия Дизайн е 3M оторизиран производител и буквите са и с 3M MCS гаранция.


Клиент:  Autohaus.bg


Дата:  Август 2019


Гаранция: 3 години


Град: Пловдив