Агрион е компания специализирана в управлението на земеделски активи. Днес, те разполагат с мрежа от офиси в цялата страна и високо квалифициран екип от специалисти в най-големите областни градове. Трябваше да изпълним брандиране в Плевен за техен обект.

Те подпомагат за повишаване на добавената стойност на българското земеделие.

Довериха ни се, за брандиране Плевен, изработка на светеща рекламна табела.

Реклама за обект на Агрион

Брандирането, извършено от нашият екип е стилно и напълно пасва на идентичността на фирмата на клиента.В основата й изпълнихме 2мм листове алуминий. Така конструкцията е лека, практична и стабилна. Това я прави подходяща за всякакви метеорологични условия.

Монтира се, на съответното място удобно и бързо. За да предадем максимално фирмената идентичност на Агрион, зеленият цвят на табелата е постигнат чрез прахово боядисване по система RAL.

Прецизната и изработка е толкова добре естетически прилежна, за да може брандирането да привлича вниманието на минувачи.

Агрион в Плевен – все по-разпознаваем

Логото им направихме с обемни букви от плексиглас. В този случай, плексигласът е целесъобразен за изпълнението на шрифта на обемните букви. За осветяването на буквите на табелата на Агрион, се доверихме за пореден път на корейските светодиодни модули G.O.Q. LED с чип на Samsung. Те са с доказано качество, дълготрайност и са енергийно ефективни.

Екипът от професионалисти на рекламна агенция Медия Дизайн брандира обемните букви от плексиглас за фирма Агрион.


Клиент:  Агрион


Дата:  Декември 2019


Гаранция: 2 години


Град: Плевен