Клиент: Магазин Конкорд

Дата: Септември 2010

Гаранция: 2 години

Вид: Светлинна реклама от плексиглас

Осветление: Светодиоди G.O.Q. LED

Град: София

Светещи колони, пана и несветеща табела с фолио за магазин в София

Цялостното рекламно оформление на магазин за парфюмерия Конкорд с видимо впечатляващ резултат. На лицето на магазина са монтирани несветеща табела с логото и колони, осветени със светодиоди G.O.Q. LED. Така се очертава местоположението по един наистина привлекателен и ненатрапчив начин. И през деня, и вечер се забелязва еднакво добре, заради съчетанието на ярките цветове, осветяването и подчертаващия ефект на фолиото, което е използвано за несветещата част. Стилният и изчистен дизайн, избран за това брандиране, привлича вниманието на преминаващите, отличавайки обекта от останалите.

Брандиране чрез ефектно светещ интериор

Много добър визуален резултат – стелажите на магазин Конкорд се открояват, осветени от светещи колони и пана. Интересният искрящ цвят и светлината от табелите подчертават ексклузивността

на предлаганите изделия. Светещите колони и паната изцяло променят обстановката на интериора, правейки го много по-атрактивен за клиентите. Добре изпълнената реклама освен да привлича клиенти, повишава имиджа на фирмата като надежден партньор.

85 % спестено електричество

button_savemoneyС избора на светещи колони и пана със светодиоди, магазинът ще икономиса значително количество електроенергия. Благодарение на технологията G.O.Q. LED сметките за ток ще се понижат поне 8 пъти, а това е особено важно при работа на осветлението около 16 часа в денонощитето. За вътрешното брандиране на магазин Конкорд със светещи табели, най-подходящ е този вариант, който спестява електричество.