Светещи колони, пана и несветеща табела с фолио за магазин в София

Цялостното рекламно оформление на магазин за парфюмерия Конкорд с видимо впечатляващ резултат. На лицето на магазина са монтирани несветеща табела с логото и колони, осветени със светодиоди G.O.Q. LED. Така се очертава местоположението по един наистина привлекателен и ненатрапчив начин. И през деня, и вечер се забелязва еднакво добре, заради съчетанието на ярките цветове, осветяването и подчертаващия ефект на фолиото, което е използвано за несветещата част. Стилният и изчистен дизайн, избран за това брандиране, привлича вниманието на преминаващите, отличавайки обекта от останалите.

Брандиране чрез ефектно светещ интериор

Много добър визуален резултат – стелажите на магазин Конкорд се открояват, осветени от светещи колони и пана. Интересният искрящ цвят и светлината от табелите подчертават ексклузивността
на предлаганите изделия
. Светещите колони и паната изцяло променят обстановката на интериора, правейки го много по-атрактивен за клиентите. Добре изпълнената реклама освен да привлича клиенти, повишава имиджа на фирмата като надежден партньор.

85 % спестено електричество

касичка

С избора на светещи колони и пана със светодиоди, магазинът ще икономиса значително количество електроенергия. Благодарение на технологията G.O.Q. LED сметките за ток ще се понижат поне 8 пъти, а това е особено важно при работа на осветлението около 16 часа в денонощитето. За вътрешното брандиране на магазин Конкорд със светещи табели, най-подходящ е този вариант, който спестява електричество.


Клиент:  Конкорд Къмпани


Дата:  Септември 2010


Гаранция: 2 години


Град: София