Клиент: Мъжка мода Styler

Дата: Април 2015

Гаранция: 3 години

Вид: Релефни букви

Град: Пловдив

Един от водещите брандове за мъжка мода, стартирал своя бизнес в Града под тепетата преди повече от четвърт век, отново заложи на стилно и запомнящо се представяне. Нашите приятели от фирма Styler ни се довериха изцяло за избора на имиджова реклама в магазина им. Предложихме им елегантен вариант с много ефектна визия, който се вписа идеално в модерния интериор на магазина.

Несветещи релефни букви – практично решение за всеки бизнес

Този вид обемни букви е изключително подходящ за интериорна реклама. Надписите са леки и се монтират лесно на различни повърхности, благодарение на това, че се изработват самозалепващи. На гърба им, по протежение на всяка буква, има поставено устойчиво и гъвкаво двойнолепящо, което помага да се закрепят към дърво, метал, стъкло, боядисани стени и други.

Всеки може да се справи със залепянето на готовия надпис или лого и често клиентите ни сами ги монтират на желаното от тях място.

Освен лесния и бърз монтаж, релефните букви тип „сандвич“ имат много впечатляваща визия. Има варианти да се изпълнят в различни комбинации от материали, с което се постига атрактивен вид на рекламите.

Ефектни букви за бюро с логото на Styler допълниха интериора

В конкретния случай, бюрата в магазина на фирма Styler имат черна огледална гланцова повърхност. Използвахме тези свойства на основата и те подсилиха ефекта на релефните букви за бюро. Надписът Styler е изработен от 10 мм прозрачен плексиглас в комбинация с 3M фолио във фирмените цветове, подлепено откъм гърба. Бляскавата визия на рекламните букви за бюро се комбинира чудесно с черната основа и логото изпъкна още повече. Огледалният ефект на основата създаде допълнителна дълбочина и релеф на буквите.

Отново оправдахме доверието на фирма Styler и преобразихме интериора на магазина им, добавяйки му още една доза стил и елегантност.