Един от водещите брандове за мъжка мода, стартирал своя бизнес в Града под тепетата преди повече от четвърт век, отново заложи на стилно и запомнящо се представяне. За тях изработихме специални букви за бюро. Нашите приятели от фирма Styler ни се довериха изцяло за избора на имиджова реклама в магазина им. Предложихме им елегантен вариант с много ефектна визия, който се вписа идеално в модерния интериор на магазина.

Несветещи релефни букви – практично решение за всеки бизнес

Този вид обемни букви е изключително подходящ за интериорна реклама. Надписите са леки и се монтират лесно на различни повърхности, благодарение на това, че се изработват самозалепващи. На гърба им, по протежение на всяка буква, има поставено устойчиво и гъвкаво двойнолепящо, което помага да се закрепят към дърво, метал, стъкло, боядисани стени и други. Всеки може да се справи със залепянето на готовия надпис или лого и често клиентите ни сами ги монтират на желаното от тях място.

Специфичното за този тип релефни букви от плексиглас е, че цвета им се определя от фолиото, залепено на гърба им. Така се получава гланц с дебелина 10 мм, който наистина изглежда впечатляващо.

Освен лесния и бърз монтаж, релефните букви тип „сандвич“ имат много впечатляваща визия. Има варианти да се изпълнят в различни комбинации от материали, с което се постига атрактивен вид на рекламите.

Ефектни букви за бюро с логото на Styler допълниха интериора

В конкретния случай, бюрата в магазина на фирма Styler имат черна огледална гланцова повърхност. Използвахме тези свойства на основата и те подсилиха ефекта на релефните букви за бюро. Надписът Styler е изработен от 10 мм прозрачен плексиглас в комбинация с 3M фолио във фирмените цветове, подлепено откъм гърба. Бляскавата визия на рекламните букви за бюро се комбинира чудесно с черната основа и логото изпъкна още повече. Огледалният ефект на основата създаде допълнителна дълбочина и релеф на буквите.

Отново оправдахме доверието на фирма Styler и преобразихме интериора на магазина им, добавяйки му още една доза стил и елегантност.


Клиент:  STYLER


Дата:  Април 2015


Гаранция: 3 години


Град: Пловдив