Клиент: Kamenitza 1881

Дата: Март 2019

Гаранция: 3 години

Вид: Обемни букви от инокс

Осветление: Светодиоди G.O.Q. LED

Град: Пловдив

Всеизвестен факт е, че Пивоварница Каменица е една от емблемите на град Пловдив. Тя е основана от трима швейцарци през далечната 1881 година. На нейно място е имало каменни кариери. Кварталът носи името „Каменица“, на който по-късно е кръстена и пивоварната. Вече повече от 120 години, тя е символ не само на град Пловдив, но и на висококачествено производство и вкус. След смяната на ръководството, компанията стана собственост на Американско-Канадаската компания Molson Coors. А на мястото на производствената база е изградена Пивоварница Каменица, която ще включва крафт бирария, ресторант, магазини и други.

И макар проектът да не е изцяло завършен, ние от Медия Дизайн поставихме началото на брандирането му.

С голяма отговорност изпълнихме, по предварително изготвен проект, обемни букви „Каменица“, годината на основаване (1881) и по-малки обемни букви за ресторанта. Всички те бяха поставени от двете страни на входа на сградата.

Как подходихме към изпълнението на обемните букви на Пивоварница Каменица?

За изработката на обемните букви заложихме на висококачествена неръждавейка (инокс), която бе предварително боядисана (прахово) в цвета на лотого. Тайната на ефектната рекламна инсталация не се крие в обемната ѝ конструкция, а в така наречения светещ ефект „ореол“. Той бе постигнат като монтирахме всички елементи на изделието с помощта на изнесени напред дистанционери. Те осигуряват разстояние между инсталацията и повърхността, на която са монтирани. Това придава ясно очертание на обемните букви и по-категорично анонсиране на бранда или рекламното послание.
А за да подсигурим ярко, равномерно и дълготрайно осветяване, достойно за дълголетната история на Пивоварница Каменица, избрахме светодиодни модули на корейските производители G.O.Q. LED.

Съвсем скоро Пивоварница Каменица ще отвори врати за жителите и гостите на града, които ще имат възможността да се насладят на така обичания и ценен от тях вкус.