Хотелски комплекс Юстина Вилас се намира в китното винарско селце Устина, разположено в полите на Родопите, само на 26 км от Пловдив. Вилният комплекс разполага с двойни стаи, апартаменти и къщи, разпределени в два корпуса. Тук ще усетите уюта на дома, заобиколени от свежа планинска зеленина. Към Yustina Villas има просторен и модерен класически ресторант с капацитет от 120 човека, където може да се опитат вкусни кулинарни изкушения, приготвени със собствени фермерски продукти от козеферма Агро Юстина и рибовъдно стопанство Ерим Фиш, или да се отпразнуват семейни и фирмени тържества. В допълнение, гостите могат да се насладят на класни и ароматни вина от актуалната винена листа на Вила Юстина или тези от енотеката на винарната. В дегустационната зала към хотелския комплекс могат да се организират различни делови събития като тиймбилдинги, конференции, презентации или дегустации.

От рекламна агенция Медия Дизайн се погрижихме да създадем елегантна и представителна външна реклама за хотелския комплекс, която да отговори стила и визията му. Основните хотелски части брандирахме с релефни букви Рецепция и Ресторант, а на фасадата на една от вилите инсталирахме светещи букви.

Светещи букви от инокс с логото на Yustina Villas греят с красив ореол

За да пресъздадем логото на хотелския комплекс използвахме светещи букви от инокс или познати още като букви от неръждавейка. С този материал могат да се изобразят различни по сложност и големина надписи. Обемните букви от инокс не променят вид си и след години екплоатация. Те остават с перфектна визия, представяйки брандовете в най-добрата им светлина. Ефектното им амбиентно ( ореолно ) осветяване се постига чрез изнасяне напред на надписа от основата, с помощта на дистанционери.

Светещото лого на хотела монтирахме върху табела от тъмнокафяв Еталбонд, за да изпъкне рекламата на фона на светлата фасада на комплекса. По този начин се получи още един ефект – през деня изделието наподобява рекламна табела, а в тъмната част на денонощието се виждат само светещите обемни букви и лого. За дълготрайно и ярко светене на буквите със задно осветяване за Юстина Вилас, предпочетохме висококачествение LED модули на G.O.Q. LED.


Клиент: Yustina Villas хотелски комплекс


Дата: Декември 2019


Гаранция: 3 години


Локация: с. Устина, общ. Родопи, обл. Пловдив