Santé SPA Hotel Ви дава възможност да се насладите на релаксираща и пълноценна почивка в 5-звезден лукс. Хотелът има на разположение 140 помещения за настаняване, СПА и медицински център и различни заведения, които да разнообразят Вашия престой.

От ръководството Spa Hotel Santé избраха Рекламна агенция Медия Дизайн за цялостното брандиране на сградата. Част от изделията, които нашият екип изработи за тях са и медни букви със задно осветяване.

Медни букви със задно осветяване – Spa Hotel Santé

Обемни букви от чиста мед приветстват гостите на Spa Hotel Sante още от входа. Изделията са внимателно изработени изцяло съобразени с цялостната визия на обекта. Инсталирани са на фасадата с помощта на дистанционери, за да се създаде задно осветяване или по-известно като контражурно светене. То поставя елегантен акцент върху надписа и отлично подчертава изискаността на хотела.

Осветяването е извършено със светодиодни модули от G.O.Q LED. Компанията е развила иновативна технология, чрез която диодите биват подходящи за всякакъв тип рекламни изделия. Гарантирано безопасни, те са предпочитан избор заради своята цена, трайност и икономичност.

Изградете желаната визия за своя бизнес

Рекламна агенция Медия Дизайн има дългогодишен опит при извършване на цялостно брандиране на хотели. През годините наши клиенти са били световно признати хотелски вериги с ясно изграден имидж, идентичност и фирмени стандарти. Нашият екип притежава нужните знания и възможности за изготвянето на индивидуална, стилна и тематична външна реклама за всеки бизнес. Стремим се да изработваме рекламни продукти, които едновременно да придадат изискан акцент върху цялостната визия и в същото време да са с дълъг експлоатационен живот.


Клиент:  Santé SPA Hotel


Дата:  юни 2022


Гаранция: 3 години


Град: Велинград