Бумер Енжин Стара Загора е фирма занимаваща се с рециклиране на двигатели за всички модели на BMW. Компанията дава гаранция от 1 година за продуктите си, които са рециклирани в сертифициран сервиз в Германия. Рекламна агенция Медия Дизайн изработи рекламна табела за офиса им в Стара Загора.

Рекламна табела от Медия Дизайн осветява офиса на Бумер Енжин Стара Загора

От фирмата ни се довериха за изработката на табела, която монтирахме над входа на офиса им в Стара Загора. Използвахме алуминиеви профили за страници в комбинация с винилно платно за лице. Алурапидните рамки придават стилна и изчистена визия на рекламата. Освен това те са изключително устойчиви на външни атмосферни условия.

Винилното платно е 3M Panagraphics III, което е със специални капронови нишки. С помощта на специализираните алуминиеви профили, винилът е перфектно изпънат и няма риск от отпускане или свиване. Специално покритие предпазва от проникването на влага и поява на плесен и петна. Освен това потокът светлина от вградените светодиоди G.O.Q. LED не се разсейва.Солвентен печат на винила визуализира дейността и името на фирмата. Черни букви на бял фон, както и бели букви на черен фон, оформят рекламните надписи на табелата. Контрастът е ясно изразен и надписите са лесно забележими, като привличат вниманието на минувачите.

Рекламната табела е отлично допълнение към офиса на Бумер Енжин Стара Загора и презентира по ефектен начин денонощно бранда.


Клиент:  BMW – Бумер Енжин


Дата:  Декември 2017


Гаранция: 3 години


Град: Стара Загора