Изработихме и поставихме интересна светеща реклама на мебелен магазин Б Мебел Пловдив. Изпълнихме точно и в срок всички изисквания на нашите клиенти по дизайна на рекламата. Ефектното лого „настанихме удобно“ на фасадата на мебелния магазин.

Логото на фирмата направихме в жълт цвят, който носи в себе си светлина и топлина. Жълтото е цветът на позитивизма и внушава радост и щастие. Не на последно място, той се използва често при реклами, тъй като привлича вниманието.

Рекламата на мебелен магазин Б Мебел Пловдив грее позитивно в ярък цвят

Обемните букви за офиса на Б Мебел направихме от плексиглас. Този материал е лесен за обработка и с него могат да се постигнат различни по големина и форма обемни надписи.

Дизайнът на логото ни наложи буквата „Б“ в началото на надписа да бъде в бяло, различно от основния жълт цвят в рекламата. Това постигнахме с фолио 3M Scotchcal 2330. То е транслуцентно и пропуска светлината от вградените в буквите светодиоди G.O.Q. LED. Корейските осветителни тела са изключително надеждни, трайни и енергоспестяващи. С тях рекламата ще осветява магазина, дълго след изтичането на гаранцията ѝ.


Клиент:  Б Мебел


Дата:  Октомври 2010


Гаранция: 3 години


Град: Пловдив